03 / 05 / 2024

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme adres

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme adres

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Aziz Yeniay, Ahmethan Yılmaz, Mehmet Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Mall Of İstanbul Ofis Bloğu'nda kuruldu.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Başakport projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. İşte Başakport 10 soruda tüm detaylarıyla!

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

Türkiye'de 2022'nin ilk dört ayında yaklaşık 1 milyon gayrimenkul satıldı!

Türkiye'de senenin ilk dört ayında 995 bin 595 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirldi! Bu şekilde ise 10 milyar 475 milyon 887 bin lira tapu harcı geliri elde edildi.

Emlak Konut Kayabaşı 7. Etap ihalesine dört firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumuna dört firma katıldı...

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi tamamlandı!

Ordu ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi’ kapsamında hayata geçirilen 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoran tamamlandı.

Dört konuttan üçünün sigortası yok!

Konut sigortalatma ve DASK oranları artış gösteriyor. Ancak hala iki evden birinin DASK'ı bulunmuyor ve dört evden üçünün konut sigortası yok.

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

Dört Mevsim İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dört Mevsim İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ergün tarafından kuruldu. 

Yurdun dört bir yanında inşa edilen dev eserler!

AK Parti, 17 yılda yurdun dört bir yanında dev eserler hayata geçirdi. Dev eserler dünyayı hayran bıraktı. İşte inşa edilen dev eserler... 

Turken Vakfı'nın yurt dışında gayrimenkul edindiği iddiası TBMM'de!

Turken Vakfı'nın yurt dışında gayrimenkul edindiği iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme adres Haberi

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme adres

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Aziz Yeniay, Ahmethan Yılmaz, Mehmet Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1) Her türlü gayrimenkulleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve her türlü ticaretini yapmak.  2) Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak ve yaptırmak; gayri menkul satış vaadi ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi ve hasılat paylaşım sözleşmesi marifetiyle inşaatlar yapmak; arsalar ve araziler geliştirmek. 3) Gayrimenkulle ilgili her türlü müşavirlik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4) Şirketin iştigal konusu ile ilgili, kurulmuş veya kurulacak aynı amaçlı yerli ve yabancı şirketlere iştirak etmek, aracılık yapmamak kaydıyla bunların...