05 / 05 / 2024

yok olan Bebek yalıları

yok olan Bebek yalıları

1941 yılında Belediye, Bebek ile İstinye arasında açacağı yolun ortasında kalan Köçeoğlu Yalısı yıktıracakmış. Müzeler İdaresi yalının yıkılmamasını istemişse de Belediye yolun ortasında kaldığı gerekçesiyle yalıyı yıktıracakmış.

Depremde 96 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nde şok eden gelişme: Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok...

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Ebrar Sitesi F Blok'ta 96 kişinin ölümüne ilişkin 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Tevfik Tepebaşı ''Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok.'' diyerek kendisinin suçlu olmadığını savundu.

CHP’li Faik Öztrak Afet Yeniden İmar Fonu eleştirisi: Ortada konut yok ama fon var!

2023 yılının Mart ayında kanun teklifi kabul edilen Afet Yeniden İmar Fonu’nun faaliyete geçebilmesi için gerekli olan yönetmelik 10 ay gecikmeli çıkarıldı. Afet fonuna verilen borçlanma yetkisi kafaları karıştırdı. CHP’li Faik Öztrak yaptığı açıklamada "Ortada konut yok ama fon var" dedi.

Bebek’teki boğaz manzaralı ikiz bina 407 milyon TL’ye satışta!

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan Bebek'teki boğaz manzaralı ikiz binalar 407 milyon TL’ye satışa çıktı.

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

Sıfır otomobile mayıs zammı şoku! Adı var kendisi yok! Fiyatlar 120 bin liraya kadar arttı! 

Son zamanlarda bayilerde sıfır otomobil bulmak gittikçe zorlaşırken mayıs ayında sıfır otomobil fiyatlarının 120 bin TL'ye kadar arttığı ortaya çıktı. Adı var kendisi yok olan sıfır otomobiller için yeni zamların gelmesi de bekleniyor.

Milyonlarca deprem mağdurunu sevindirecek haber! Her ay 4 bin TL verilecek

Kahramanmaraş depreminde (7,7 ve 7,6) ölü sayısı 42 bini geçti. yaşanan depremde ulusça kayıplarımız acı verirken, yıkılan binalar yok olan umutların ardından  Kayıplarımızı geri getirmez ama bir nebze yaralara merhem olması amacıyla, her ay 4 bin TL verileceği açıklandı.

Yarısı hep indirimde! Duyan koştu! Marketlerde o ürünler yok satıyor!

Sadece Türkiye’de değil dünyada da enflasyon nedeniyle sene boyu yarısı indirimde olan market markalı (private label) ürünler adeta yok satıyor.

Çiftçiler dikkat! Gübreye yüzde 13 indirim müjdesi! Duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Nisan'a kadar zam da yok!

Sık sık gündem olan gübreye yüzde 13 indirim müjdesi! Duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Nisan'a kadar zam da yok! 

Yok artık! 4 milyon 219 bin TL zam geldi! İşte Mercedes-Maybach S-Serisi 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

En çok satan otomobil markalarından biri olan Mercedes, Maybach S-Serisinin Aralık ayı fiyatı açıklandı. Araca öyle bir zam geldi ki duyanlar "yok artık" demekten kendini alamadı. Mercedes-Maybach S-Serisi bir ayda tam 4 milyon 219 bin TL zamlandı.

''Dolar yok oluyor'' yorumuna yanıt Ramazan Kurtoğlu'ndan geldi! Ölümcül hasar bırakır! Sakın itibar etmeyin

Ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu ''dolar yok oluyor'' yorumu için değerlendirmelerde bulunarak elinde dolar olan yatırımcıları uyardı. Kurtuoğlu bu yorumlara itibar etmeyin diyerek uyardı.

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Emina Jahovic ile Sadettin Saran Bebek'te ev arayışında!

İlişkilerine ikinci şansı veren Emina Jahovic ile Sadettin Saran, ev arayışına başladı. Bebek'te süper lüks bir villayı gezen ikili, aylık kirası 120 bin TL olan evi çok beğendi...

yok olan Bebek yalıları Haberi

yok olan Bebek yalıları



Tarihi binalar


Köçeoğlu Yalısı'nın tavanları Müze İdaresi'ne verildi


    Bebek'le İstinye arasında istimlak edilecek sahaya dahil bulunan tarihi Köçeoğlu Yalısı'nın yıktırılmaması için Müzeler tarafından Belediye'ye bir müracaat vaki olmuştu. Fakat yolun tam ortasına isabet eden yalının yıkılması lazım geldiğinden müzelerin talebi yerine getirilememişti. Bu sene Müzeler İdaresi Belediye'ye tekrar müracaat ederek bina yıkılırken tarihi kıymeti haiz tavanlarla diğer kısımları istimlak edilerek müzeye verilmesini istemiştir. Belediye müzenin talebini kabul etmiştir. Bina içindeki tarihi kıymeti haiz parçalar müzelere bırakılmış, müteakiben bina yıktırılmıştır.

    Maarif Vekaleti Belediye'ye müracaat ederek Boğaziçi'ndeki Amcazade Hüseyin Paşa'ya ait yalının istimlak olunması ve müteakiben müzelere...