26 / 07 / 2024

yol üzerine cami nerede yapıldı

yol üzerine cami nerede yapıldı

Çayeli ilçesi Kemer köyü sakinlerinden Mustafa Kızılkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, köyde cami yapılması için önceden yer belirlendiğini ancak bazı köylülerin söz konusu yere itiraz ettiklerini belirtti...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan çimentoculara son uyarı: Yol yakınken yanlıştan dönün, fiyatları düşürün!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, hazır beton ve çimento üzerindeki şikayetlerin artması üzerine denetimlerin artırıldığını açıkladı. Yanlış yapanlarla ilgili son uyarısını yapan Bakan Bolat ''Yol yakınken yanlıştan dönsünler, fiyatları düşürsünler" çağrısında bulundu.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

İstanbul Avcılar'da caminin minaresi yıkıldı!

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen depremin ardından Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin minaresi yıkıldı. Yaşanan olay üzerine cami etrafında güvenlik önlemi alındı.

Medipol Hastanesi’nin inşaatı yola mı taştı?

Medipol Hastanesi’nin Bağcılar'da yol üzerine inşa ettiği ek binanın ardından, şimdi de yemekhane inşaatı yola taşarak yapılıyor. 

Türkiye yurt dışında nerelerde cami inşa etti?

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat'ın, Kırgızistan'da davet edildiği bir iftara Gülen yapılanmasına mensup olduğu söylenen bir kişinin de gelmesi üzerine, "Biz burada 35 milyon dolara cami yaptıralım, siz bizi teröristlerle aynı masaya oturtun" sözlerini sarf etmesi gündem oldu.

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Caracas'ta cami inşaatı için yer talebi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela'nın talebi üzerine Caracas'ta iki ülke dostluğuna yaraşır bir cami inşa etmeyi planladıklarını söyledi. Erdoğan, ''Kendilerinden yer talebinde bulundum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Caracas'ta cami inşa etmeyi planlıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Erdoğan, "Venezuela'nın talebi üzerine Caracas'ta iki ülke dostluğuna yaraşır bir cami inşa etmeyi planlıyoruz" dedi.

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Türbe üzerine düğün salonu yapılınca Edirne ayağa kalktı!

Edirne’de CHP'li belediyenin Fatih Sultan Mehmet’in hocası olan İslam alimi Muhammed Bin Kutbüddin İzniki'nin türbesinin üzerine düğün salonu yapması, büyük tepkilere yol açtı.

Rize'de yolun üstüne 3 katlı bina yaptı!

Rize'de yaşayan bir kişi, arsasının uygun almaması nedeniyle 3 katlı evini ana kolonları yol üzerine kalacak şekilde inşa etti.

yol üzerine cami nerede yapıldı Haberi

yol üzerine cami nerede yapıldı

Rize'de arazi sıkıntısı nedeniyle yol üzerine yapılan ve altından araçların geçtiği cami, görenleri şaşırtıyor.


Çayeli ilçesi Kemer köyü sakinlerinden Mustafa Kızılkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, köyde cami yapılması için önceden yer belirlendiğini ancak bazı köylülerin söz konusu yere itiraz ettiklerini belirtti.


Bunun üzerine köy halkının, caminin başka bir yere yapılmasına karar verdiğini anlatan Kızılkaya, "Hatta köyde kısa süreli bir tartışma oldu. Yukarı kesimdeki mahallede oturanlar aşağı inemeyiz, aşağı mahallede oturanlar yukarı çıkamayız dedi. Sonra orta yer olarak burayı bulduk ve camiyi yolun üzerine yapmaya karar verdik" diye konuştu.


Cami inşaatının sekiz senede tamamlandığını ifade eden Kızılkaya, "1995 yılında yolun üstüne yapmaya başlanılan cami 2003 yılında tamamlandı. Cami bitince yaklaşık beş metre yüksekliğinde, üç metre genişliğinde ufak bir tüneli andıran geçit ortaya çıktı. Bu...