29 / 04 / 2024

yönetim çeşitleri ve bölümleri

yönetim çeşitleri ve bölümleri

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yönetim çeşitleri " konusunu değerlendirdi. İşte Nihat Dönmez'in Emlakkulisi.com okurları için yazdığı yazı...

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

Anneler Günü'ne özel porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi! 4 parça kahve takımı 97 TL'ye düştü!

Migros'ta 147 adet porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi. Peki, Migros'ta kampanyalı ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon 582 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Marsar Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marsar Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 598 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Ordabaşı Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ordabaşı Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 494 bin 600 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Maros Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maros Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 176 bin 511 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dafran Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dafran Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 277 bin 962 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney tarafından kuruldu.

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doruk Canbolat ve Mete Canbolat ortaklığında kuruldu.

Kış aylarının keyfini sıcacık içeceklerle çıkarmanızı sağlayacak Korkmaz termos çeşitleri ve 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Soğuk havalarda işe ya da okula giderken, sıcacık kahvenizden bir yudum almanın keyfine varmak istiyorsanız doğru adrestesiniz! İçmek istediğiniz içeceklerin ısısını koruyan, uygun fiyatlı Korkmaz termos çeşitleri ve fiyatları işte karşınızda...

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

yönetim çeşitleri ve bölümleri Haberi

yönetim çeşitleri ve bölümleri

Hukuki olarak , mevzuatta iki tip site yönetimi söz konusudur.


a)Geçici Yönetim

b)Daimi Yönetim


Geçici Yönetim: Kat irtifakı kurulurken, resmi mercilere dilekçe veren kişi veya kişiler bu dilekçeye, irtifaka ilişkin olarak altına imza attıkları anagayrimenkulün yönetim planını eklerler. İşte bu yönetim planının altına imza atan kişi veya kişiler kat irtifak sahipleridir ve kat mülkiyetine  (iskan) esas tapu ile bağımsız bölümleri sahiplenecek  kat malikleri oluşuncaya kadar site, kat irtifak sahibi olan bu kişilerce yönetilir. Bu yönetime Geçici Yönetim denir ve konu  KMK madde 73-de işlenmiştir.


Geçici yönetim, kurullar oluşuncaya kadar kat maliklerinin, temsilciler kurulunun tüm yetkilerini kullanır, sonuçta tapu idaresindeki kayırlarda malik olanlar, kat irtifakını kuran kişi veya kişilerdir.


Geçici yönetim, oturum başladıktan sonra en fazla bir yıl devam edebilir, her halükarda  kat irtifakı kurulmasından...