29 / 04 / 2024

Yöntem Yapı Denetim

Yöntem Yapı Denetim

Yurt geneline hizmet vermek üzere faaliyetlerine Eskişehir'de başlayan Yöntem Yapı Denetim, alanında deneyimli mimar ve mühendisler ile 14 yıldır konuttan fabrika binalarına ve AVM'lere kadar bitmiş tüm yapıların denetimini yapıyor.

Yöntem Yapı Denetim, 1 milyon metrekareden fazla alanı denetledi!

Yöntem Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kafaher, firma olarak denetim görevini, yerine getirilmesi zorunlu bir formalitenin ötesinde, en az proje ve yapım kadar önem arz eden ciddi bir iş olarak algıladıklarım ifade etti.

Yapı denetimi en az proje kadar önem taşıyor!

Yapı denetim alanında 13 yıldır faaliyet gösteren Yöntem Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kafaher, firma olarak denetim görevini, en az proje ve yapım kadar önem arz eden ciddi bir iş olarak algıladıklarını söyledi...

Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?

19,6 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından 'Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?' sorusunu yöneltti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

Servetinize servet katmak için yapılması gerekenler! İşte o muhteşem 4 yöntem!

Servetinize servet katmanın yolu aslında çok daha basit ve ulaşılabilir olabilir. Bu konuda birçok yöntem olduğu bilinse de çok azı işe yaramaktadır. Dolayısıyla işe yarayanları öğrenerek uygulamak servetinizi artırmanın en etkili yoludur.

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Yapı denetim firmaları için yeni düzenleme!

Hakkında üçüncü bir yıl yeni iş almaktan men cezası verilmiş olan yapı denetim kuruluşlarının yapı denetim izin belgesi iptal edilecek ve faaliyetine son verilecek.

Check Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Check Yapı Denetim Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şirin Canpolat tarafından kuruldu.

Togg sahibi olmak isteyenler için şartlar açıklandı! Üç farklı yöntem var! 5 Şubat'ta başlıyor...

Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması 5 Şubat'ta başlıyor. Türkiye'nin yerli otomobiline sahip olmak isteyenlerin ön sipariş hakkı kazanması içinse yapılması gereken üç farklı yöntem bulunuyor. İşte detaylar...

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükkara tarafından kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Kızkulesi Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kızkulesi Yapı Denetim Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yılmaz tarafından kuruldu.

Yapı denetim sistemi ile 898 bin bina depreme karşı güvencede! Tam 6,6 milyon bağımsız bölüm denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2011 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 898 bin bina, 6,6 milyon bağımsız bölümün denetlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Efuli Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efuli Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da Eyüp Büyükkara ve Hüseyin Yurdakul ortaklığında kuruldu.

Yapı denetim sistemi binaları güvence altına alıyor! 

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Türkiye'de uygulamaya konulan yapı denetim sisteminin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "2000 yılından sonra ülkemizde gerçekleşen depremlerde yapı denetim sisteminde denetlen hiçbir bina yıkılmamıştır" diye konuştu. 

Yöntem Yapı Denetim Haberi

Yöntem Yapı Denetim

Firmalarının yapı denetim yasası gereği sadece yapı denetim hizmeti verdiğinin altını çizen Yöntem yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kafalıer, "Bu hizmeti yaparken, proje ve uygulamada teknik kurallara uyulmasını sağlamak için tavizsiz fakat uygulamada çıkan sorunlara yerinde çözümler getiriyoruz" dedi. Çok iş yapmaktan ziyade, gerçek anlamda ve kaliteli denetim yapabilecekleri işleri tercih ettiklerinin altını çizen Kafalıer, 2000 yılından beri bölgede kendi alanlarında bir marka olduklarını dile getirdi. Firmanın kuruluşu hakkında da bilgiler veren İbrahim Kafalıer, "Eskişehir'de kendi alanlarında 20 yılın üzerinde deneyim sahibi 17 mimar ve mühendisin bir araya gelmesi sonucunda, 2000 yılında kurulduk. Halen şirket bünyesinde beş kurucu üye bulunuyor ve 33 mühendis, üç yardımcı personel görev yapıyor" dedi. 



Bugüne kadar Kar inşaat, Natura Evleri, Aytur, Haser, Yapımak, Başak...