06 / 05 / 2024

YOO Inspired by Starck rezidansları

YOO Inspired by Starck rezidansları

Sektörün, genç, dinamik ve yenilikçi firmalarından Mar Yapı, Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G yoo Inspired by Starck projesinin satış ofisini, yeni yerine taşıdı.

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nun çehresini değiştirecek!

10 yıldır Güneşli bölgesinde projeler geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışına devam ediyor.

G yoo Inspired by Starck satış ofisi yeni yerine taşındı!

Sektörün, genç, dinamik ve yenilikçi firmalarından Mar Yapı, Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G yoo Inspired by Starck projesinin satış ofisini, yeni yerine taşıdı.

Mar Yapı G YOO inspired by Starck'ta yeni 3D uygulaması!

Mar Yapı son projesi G YOO inspired by Starck'ta sosyal medyada adından söz ettirecek bir uygulamaya başladı. "G YOO'da Yaşam Şimdiden Başladı" ile yedi kişiden oluşan bir arkadaş grubunu projenin 3D dünyasında yaşatmaya başladı.

Mar Yapı G YOO projesi 3D ile tanıtılmaya başlandı!

İmzasını attığı her projede yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken Mar Yapı, bu kez sosyal medya uygulamalarıyla benzerlerinden ayrılıyor. Mar Yapı, son projesi G YOO inspired by Starck’ta herkesten önce yedi arkadaşı yaşatıyor.

Mar Yapı G-YOO Inspired by Starck'ta metrekaresi 4 bin 500 TL!

Mar Yapı, Güneşli'de 200 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği G-YOO Inspired by Starck projesinde dört ayda dairelerin yüzde 45'ini sattı..

Mar Yapı G-YOO projesinde satışların yüzde 45'i tamamlandı!

Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçirdiği G - YOO Inspired by Starck projesinde dairelerin yüzde 45’ini 4 ayda sattı. Proje, 17 bin 226 metrekare alana sahip..

G-YOO Inspired by Starck projesi mimarisi ile kullanıcı profilini tanımlıyor!

İstanbul toplu konut projeleri içinde öyle bir yarış içinde ki, bu yarış içinde memleketin doğusundan batısına tüm kültürel, yerel değerler kullanıldı, kullanılmaya devam ediyor...

Mar Yapı çıtayı yükseltiyor!

Mar Yapı, çıtayı yükseltiyor. Ünlü tasarımcı Philippe Starck ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri ve 2017de bitmesi planlanan G yoo Inspired by Starck projesi ile beraber Mar Yapı'nın ciro beklentisi 100 milyon lira.

Mar Yapı G by Yoo projesi!

Mar Yapı G by Yoo projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Hayalinizdeki Yaşam Philippe Starck imzasıyla sizi bekliyor!

''Hayalinizdeki Yaşam Philippe Starck imzasıyla sizi bekliyor'' sloganıyla hayata geçirilen G-Yoo Inspired by Starck projesinin satış süreci devam ediyor. G-Yoo projesi teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek.

G-Yoo Inspired by Starck projesi ile hayalini kurduğunuz yaşam!

Mar Yapı imzası ile hayata geçirilen G-Yoo projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Proje teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

YOO Inspired by Starck rezidansları Haberi

YOO Inspired by Starck rezidansları


Sektörün, genç, dinamik ve yenilikçi firmalarından Mar Yapı, Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G yoo Inspired by Starck projesinin satış ofisini, yeni yerine taşıdı. Toplam 1650 metrekare olan mekanda, 850 metrekarelik büyüklüğe sahip satış ve teşhir bölümünün tamamı yine Philippe Starck’ın imzasını taşırken, bir de 800 metrekarelik etkinlik alanı bulunuyor.


Yeni satış ofisi Taşocağı Yolu Caddesi üzerinde ve G yoo Inspired by Starck projesinin bulunduğu alanda konumlandı. Toplam 1650 metrekarelik alanın, 850 metrekare büyüklüğündeki satış ve teşhir bölümünde 1+1 daire tiplerinin birer örneği bulunurken, üçgenin formatındaki kulelerde sivri uca denk gelen üçgen formatlı daire de örnekleniyor. Her iki cepheden de güneş ışığı alabilen bu daireler, gün ışığından en çok yararlanan, aydınlık konutlar olarak öne çıkıyor.


Gerek dairelerin içerisinde, gerek satış ofisinde çalışanların...