06 / 07 / 2024

Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği

Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği

Turizmde çıkış yolunun turisti ülkenin güvenilir olduğuna inandırmaktan geçtiğini ifade eden TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir bir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor" dedi.

Başaran Ulusoy: Turist, güvenli tatil yapacağını bilmeli!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, YÖRSİAD toplantısındaki konuşmasında "Türkiye'nin güvenli olduğunu ve gelen misafirin güvenilir bir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor" dedi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar eserken pek çok kişi de kira sözleşmeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

Kuzey Anadolu Fayı'nın 23 yıllık deformasyonunun tespit edilmesi hedefleniyor!

Hitit Üniversitesi tarafından Çorum'un Osmancık ilçesinde yürütülen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen projeyle Kuzey Anadolu Fayı'nın Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'yu içine alan kısımdaki 23 senelik deformasyonunun belirlenmesi hedefleniyor.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

EYT'liler dikkat! Tek tek açıklandı: Yıllık izin ve avansta kritik detaylar! 

EYT çerçevesinde emekli olanlar yıllık izin ile avans konularını merak ediyordu. İşte en çok merak edilen konular ve detayları...

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı bina sayısı 118 bin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki şehirlerde 927 bin binanın incelemesini tamamladıklarını, 118 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunun tespitini yaptıklarını dile getirdi.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Son dakika: Benzin ve motorindeki hareketlilik sonrası kritik adım: 5 Aralık'ta yürürlüğe girecek!

Benzin ve motorin fiyatları petroldeki hareketlilik ile değişmeye devam ederken, piyasayı yakından ilgilendiren karar 5 Aralık 2022’de yürürlüğe girecek. AB ülkeleri, 60 dolar tavan fiyatı uygulamasını devreye alacak. Buna ek olarak yeni bir fiyat sınırlama mekanizması kurulması da gündemde.

Erkek altın yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim! Altınbaş erkek yüzük modelleri ve 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın erkek yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim fırsatı başladı. Peki altın erkek yüzük fiyatları ne kadar? Altın erkek yüzük fiyatları kaç TL? İşte Altınbaş altın erkek yüzük fiyat listesi 31 Ekim 2022.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

En çok satan pırlanta kolye, yüzük ve küpeler belli oldu! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Emel Pırlanta'da en çok satılan pırlanta kolye, yüzük ve küpelerin fiyatları belli oldu. Pırlanta takılar net yüzde 60 indirim ile satılıyor. Peki pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Emel pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği Haberi

Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, "Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir bir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor" dedi. 

Ulusoy, Porto Bello Otel'de düzenlenen Yörük Sanayici ve iş Adamları Derneği'nin (YÖRSİAD) olağan toplantısında, ülkede turizmin gelişmesini anlattı. 


Turizmin 1980'lerde 2 milyon turist ve 400 milyon dolarla başladığını bildiren Ulusoy, "80'li yıllarda havayolu şirketlerinin koltuk kapasitesi 5 bin 200'dü. Bugün Türk Hava Yolları'nın 164, özel hava yollarının da 200 uçağı var. 

Koltuk kapasitemiz 95 binlere ulaştı. Türk Hava Yolları 108 ülkeye uçuyor ve yılda 14 milyon 500 bin yolcu taşıyor" diye konuştu. Ulusoy, Türkiye'de 38'i ulusal 13'ü uluslararası 51 havalimanı olduğunu belirterek, "Önceleri hiç yat limanımız yoktu. Bugün 52 yat limanımız var. Turizmde 1 milyon 360 bin yatak, 7 bin seyahat...