06 / 07 / 2024

Yöryapı yeni proje

Yöryapı yeni proje

Ülkemizde yaklaşık 19 milyon konut stoğu var. Bu konut stoğunun yüzde 40 gibi önemli bir oranı riskli, yapı ömrünü tamamlamış, sağlıksız ve ruhsatsız yapılaşmadan meydana geliyor. Teoman Yörük: “Yöryapı’nın hedefi kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmak" dedi.

Yöryapı şehir planına uygun binalar inşa edecek!

Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yörük, “Altyapısı, yeşil alanı ve sosyal imkânları ile planlı, sağlıklı ve sürdürülebilir şehirlerin inşa edilmesi için başta devletimiz olmak üzere özel sektöre, üniversitelere ve bu şehirde yaşayanlara önemli görevler düşüyor.” dedi

Qcity Kurtköy geliyor! Yeni proje!

Qcity Kurtköy projesi için düğmeye basıldı. 347 adet konutun yer alacağı proje 2026 yılının Mayıs ayında tamamlanacak.

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Fuzul Topraktan Arnavutköy geliyor! Yeni proje!

Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan'ın yeni projesi Arnavutköy 27 Nisan'da görücüye çıkıyor. Lansman fırsatları sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak.

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

TOKİ'den İstanbullulara Şubat 2024 müjdesi! 1.781 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da da 1.781 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. İşte o projeler...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Siltaş Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

2023 yılını yüzde 100 büyüme ile kapatan Siltaş Yapı, 2024 yılında 3 yeni proje hayata geçirmeyi hedefliyor. İşte o projeler ile ilgili detaylar...

Yöryapı yeni proje Haberi

Yöryapı yeni proje

Ülkemizde yaklaşık 19 milyon konut stoğu var. Bu konut stoğunun %40 gibi önemli bir oranı riskli, yapı ömrünü tamamlamış, sağlıksız ve ruhsatsız yapılaşmadan meydana geliyor. Ülkemiz nüfusunun yüzde 92’lik bölümü, 1. ve 2. derece deprem kuşağı üzerinde kurulmuş kentsel alanlarda yaşıyor.


Uzmanların verdiği rakamlara göre yüzölçümünün yüzde 90'ı deprem kuşağı içinde yer alan Türkiye’de, nüfusun yüzde 92'lik bölümünün 1. ve 2. derece deprem kuşağı üzerine kurulmuş kentsel alanlarda yaşadığı düşünüldüğünde, deprem riskine karşı dayanıklı yapılaşmanın önemi iyice ortaya çıkıyor. 


Türkiye'de oturulamaz durumda 6,5 milyon konut var!

Türkiye’de oturulamaz durumdaki 6,5 milyon konutun kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde yenilenmesinin bir fırsat olduğunu dile getiren Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, “Düzensiz yapılaşma, düşük yapı kalitesi, plansız kentleşme, ulaşım ve altyapı alanlarının...