04 / 10 / 2024

Yozgat ara fiyatları

Yozgat ara fiyatları

Yozgat Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat'ta bulunan imarsız 7 arsayı ihaleye çıkardı. Merkez, Akdağmadeni, Çayıralan, Çekerek, Sorgun ve Yerköy İlçeleri'nde satışa çıkarılan arsaların toplam bedeli 6 milyon 237 bin 138 TL olarak belirlendi.

Otomobil fiyatlarına zam yolda! İşte o tarih…

Otomotiv pazarında durgunluk devam ederken, araç fiyatlarına zam haberi geldi. Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, eylül ayında otomobil fiyatlarına zam geleceğini söyledi. Vatandaş zam haberine isyan etti.

İkinci el araç piyasasında reel düşüş devam ediyor...

Yüksek faiz ortamında otomobil firmalarının sıfır faizli kredi kampanyaları ve ikinci araçlardaki yüksek fiyatlarda çekilmeme olmaması ihtiyaç sahiplerini sıfır araç almaya iterken, ikinci el araç fiyatlarındaki reel düşüş temmuz ayında sürdüğü kaydedildi.

Dacia Duster güncel fiyatlarını değiştirdi! Sıfır kilometrede fiyatlar ne kadar oldu?

Sıfır kilometre otomobiller için yeni fiyatlar uygulanmaya başlandı. Dacia Duster fiyatları ne kadar oldu? Sıfır kilometre otomobil piyasasında bir dönemi zamsız geçen otomobil firmaları araç fiyatlarına Ağustos ayında zam yaptılar.

Parası olan sıfır aldı, ikinci el otolar elde kaldı!

Otomotiv piyasında durgunluk sürerken, ikinci elde satışlar geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 geriledi. İlan sitelerinde ikinci el araç fiyatlarının sıfırlarından pahalı olması ise vatandaşın tepkisine neden oldu. Gazeteci Emre Özpeynirci son durumu özetledi.

7 Temmuz öncesi sıfır otomobillerde dev fırsat! Opel, Peugeot, MG, Citroen hem kredi hem de sıfır faiz imkanı sunuyor!

Sıfır otomobillerde Haziran kampanyaları peş peşe başladı. Peki hangi markada hangi kampanyalar var? Araç fiyatları ne kadar? İşte Haziran 2024 sıfır araç kampanyaları...

İkinci elde elektrikli otomobil çöp mü?

İkinci el araç piyasasına bayram öncesi de beklenen hareketlilik gelmedi. Araç fiyatları ortalama yüzde 20 gerilerken, satılık araç sayısı da arttı. Peki ikinci el elektrikli otomobillerde durum nasıl? İşte ikinci el elektrikli araç piyasasındaki son durum…

Otomobilde 8 Temmuz şoku: Çinli markalara ortalama 500 bin TL zam gelecek! İkinci el fiyatlar da yüzde 30 artacak!

8 Temmuz’dan sonra yüzde 40 ek vergi artışına maruz kalacak olan Çinli markaların bayilerinde yoğunluk yaşanıyor. Zamlı tarife sonrası araç fiyatlarının 300 bin lira ile 700 bin TL arasında yükselmesi bekleniyor. Bu sebeple aracı erken alıp kâr etmek isteyenler bayilere koşarken, hemen teslim araç b

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

Türkiye'deki en ekonomik sıfır araçlar neler? Marka marka ekonomik araç fiyatları...

Mayıs ayının güncellenen sıfır otomobil rakamları duyuruldu. Bu ayın en uygun fiyatlı sıfır araba markası Hyundai i10 olduğu kaydedildi. Buna göre, en ucuz otomobil modelleri ve fiyatları neler?

İkinci el araç fiyatları arttı mı? Nisan ayı verileri belli oldu...

Nisan ayının ikinci el ilan verilerine dayanarak hazırlanan analizi paylaşıldı. İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan verilerde aylık fiyat endeksi kapsamında, nisan ayında ilan sayıları yükseldi ve ikinci el araç fiyatlarında yalnızca yüzde 0,50 puanlık artış yaşandı.

Uzmanlar açıkladı! İkinci el otomobil fiyatları bayramdan sonra artar mı?

2024 sene başından itibaren ikinci el pazarda talep ve fiyatlar giderek artış gösteriyor. Buna göre uzmanlar, ikinci el araç fiyatlarının bayramdan sonra da yükselmeye devam edeceğini düşünüyorlar.

İkinci el araç ortalama fiyatları ne kadar?

İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksi kapsamında şubat ayında otomobil fiyatlarındaki gerileme durduğu  Endekse göre 0 araç fiyatları ve kur artmasına rağmen ikinci el fiyatlarında önemli bir artış yaşanmadı.

İkinci el araç fiyatlarında son durum nedir? Yükseliş tekrar başladı mı?

Otomobil piyasasında yaşanan yükseliş tarihi zirvelere kadar çıkmış durumda. Sürekli artan enflasyon, Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ve otomotiv sektöründe yaşanan tedarik problemi araç fiyatlarını rekor düzeyde yükseldiğini kaydetti. Otomobil piyasasında fiyat yükselişi devam edecek mi?

Yozgat ara fiyatları Haberi

Yozgat ara fiyatları


Yozgat'ta bulunan imarsız 7 arsa, Yozgat Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartıldı. İşte o arsalar...


Yozgat Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden İlan



İLÇESİ: Merkez


MAH/KÖYÜ: Kızıltepe Köyü


ADA NO: 102


PARSEL NO: 27


YÜZÖLÇÜMÜ (M2): 110.800,00


RAYİÇ BEDELİ (TL): 132.960,00






İLÇESİ: Akdağmadeni


MAH/KÖYÜ: Melikli Köyü


ADA NO: 115


PARSEL NO: 28


YÜZÖLÇÜMÜ (M2): 7.719,48


RAYİÇ BEDELİ (TL): 146.670,12





İLÇESİ: Çayıralan


MAH/KÖYÜ: Bağlarbaşı Mah.


ADA NO: 13


PARSEL NO: 89


YÜZÖLÇÜMÜ (M2): 998.082,99


RAYİÇ BEDELİ (TL): 39.923,32






İLÇESİ: Çekerek


MAH/KÖYÜ: Beyyurdu Köyü


ADA NO: 118


PARSEL NO: 46


YÜZÖLÇÜMÜ (M2): 69.289,01


RAYİÇ BEDELİ (TL): 48.502,31






İLÇESİ: Sorgun


MAH/KÖYÜ: Agahefendi Mah.


ADA NO: 18


PARSEL NO: 17


YÜZÖLÇÜMÜ (M2): 559.080,00


RAYİÇ BEDELİ (TL): 5.590.800,00









İLÇESİ: Yerköy


MAH/KÖYÜ: Aydıngün Köyü


ADA NO: 102


PARSEL NO: 10


YÜZÖLÇÜMÜ (M2): 73.768,15


RAYİÇ BEDELİ (TL): 135.733,40







İLÇESİ: Yerköy


MAH/KÖYÜ: Aydıngün Köyü


ADA NO: 103


PARSEL NO: 101


YÜZÖLÇÜMÜ (M2): 77.472,22


RAYİÇ BEDELİ (TL): 142.548,88





4706 sayılı Hazineye Ait Taşınmazların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun...