14 / 05 / 2024

ytü Civil İstanbul

ytü Civil İstanbul

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yapı Kulübü’nün düzenleyeceği Uluslararası ‘Civil İstanbul’ etkinliği, inşaat sektörünün önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ile mühendis adaylarını bir araya getirecek.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de Ali Yıldıran, Ahmet Burak Yıldıran ve Mustafa Yıldıran ortaklığında kuruldu.

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Yeni Civil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Civil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadamin Beheshti tarafından kuruldu.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi açıldı! 

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

İstoç Yapı Kooperatifi YT Blok ince inşaat ihalesi 22 Ekim'de!

İstoç Yapı Kooperatifi, 26 bin metrekare alandaki YT Blok ince inşaatı işini kapalı teklif usulüyle ihale edecek. Tekliflerin en geç 22 Ekim 2018 tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor.

ytü Civil İstanbul Haberi

ytü Civil İstanbul

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yapı Kulübü’nün düzenleyeceği Uluslararası ‘Civil İstanbul’ etkinliği, inşaat sektörünün önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ile mühendis adaylarını bir araya getirecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) inşaat mühendisliği öğrencileri tarafından kurulan “Yapı Kulübü”nün bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği ‘Uluslararası Civil İstanbul 15’ etkinliği, YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 4-5-6 Mart tarihleri arasında yapılacak. Yurt dışı ve Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden yaklaşık 700 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, Uluslararası Civil İstanbul Mühendislik Konferansları ile genç mühendis adayları, sektör profesyonellerinin tecrübelerini dinleyerek, kendi gelecekleri için ilk girişimlerini yapacaklar. Mühendis adayları etkinlikte katılımcı firmalardan staj ve iş imkanı da bulacak.


Ana sponsor olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yer alacağı etkinlikte Yapı Merkezi’nden Prof. Dr. Müh. Ergin Arıoğlu, Dr. Müh. Burak Gökçe ve Yük....