10 / 05 / 2024

Yüksek prestij düşük peşinat Mirage

Yüksek prestij düşük peşinat Mirage

Sur Yapı’nın İstanbul’un gelişen bölgesi Güneşli’deki yeni projesi Mirage Rezidans lansmana özel yüzde 7 indirime ek olarak, tamamı peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta...

Ev alma hayali kuranlar dikkat: 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde ilk konutunu alacakların destekleneceğini dile getirmişti. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Konut satışları aylık yüzde 12,2 arttı: Yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

Konut satışları Mart'ta yıllık yüzde 0,1 düşerken aylık yüzde 12,2 yükseldi. Peki yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

BIST 100 endeksi dünya endekslerini geride bıraktı! Yılın en yüksek aylık kapanışı...

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, şubat ayında yüzde 8,20 artarak ayı 9.193,69 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek aylık kapanışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

Hükümetten en düşük emekli maaşı ve ek zam açıklaması geldi! Emekliler dikkat! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, en düşük emekli maaşı ve maaşlara ek zam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki en düşük emekli maaşına zam yapılacak mı? İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Mortgage oranlarının düşmesi konut inşaatını 7 ayın en yüksek seviyesine taşıdı!

Freddie Mac son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage oranlarında önemli bir düşüş olduğunu ve bunun da yeni konut inşaatlarının Mayıs'tan bu yana en yüksek noktaya ulaşmasına neden olduğunu kaydetti.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

2024 Ocak emekli zammında son dakika! Yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Yılbaşına iki ay kala emekli maaşlarındaki son durum da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Fahiş aidatlar için üç bakanlık masaya oturdu: Yeni düzenleme ile yüksek aidatlara büyük darbe vurulacak!

Türkiye'de kira fiyatları gibi yüksek aidatlarda vatandaşı zorluyor. Bu konuda üç bakanlık tarafından yürütülen yeni kanuni düzenleme ile fahiş fiyatların önüne geçilecek. İşte detaylar...

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Yüksek prestij düşük peşinat Mirage Haberi

Yüksek prestij düşük peşinat Mirage



MİRAGE REZİDANS ÖZEL ÖDEME KOŞULLARI VE LANSMAN AVANTAJLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Şehirli ve dinamik bir yaşam vaat eden Mirage Rezidans, 300 milyon TL’lik yatırım ve 73 bin 700 metrekarelik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor. 17 katlı 3 bloktan oluşan projede ayrıca 60 mağazalık bir alışveriş caddesi de bulunuyor. 342 rezidansın yer aldığı Mirage Rezidans, sakinlerine rezidans yaşamının rahatlığını, konforunu ve avantajlarını sunuyor. 


Modern mimarisiyle dikkat çeken  Mirage Rezidans  projesinde ayrıca yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor.  Atatürk Havalimanı’na, TEM otoyoluna ve metro, metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarına yakınlığı, Basın Ekspres yoluna cepheli ve Metro Gross markete komşu konumu ile Mirage Rezidans, değerli bir lokasyonda yer alıyor....