18 / 07 / 2024

yüksek prim beklentisi

yüksek prim beklentisi

Büyük umutlarla başlanılan konut projelerinin primleri tatmin edici rakamlara ulaşmayabiliyor. Bu yüzden yatırımcılar hayat kırıklıkları yaşayabiliyor....

Emekli olmadan 3 formülü bilmeniz önemli! Bu formülü bilenler daha yüksek emekli maaşı alacak

Çalışma hayatında yüksek bir gelir elde etmek geleceğiniz için oldukça önemlidir. Bu geliri artırmak için ise sigorta primlerinizi düzenli ve yüksek bir şekilde ödemeniz gerekir. Sigorta prim ödemeleri gelecekteki maaşınızı doğrudan etkiler. 

Emekli maaşı nasıl yükseltilir? Yüksek emekli aylığı formülü açıklandı! Emekli olacaklar hemen bakın! 

Emekli maaşını çalışma yaşamı boyunca üstünden prim hesaplanan kazanç tutarı ve prim ödeme gün sayısı belirlemekte. Peki emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte emekli maaşını yüksek almanın formülleri...

Düşük primle yüksek emekli maaşı almak artık hayal değil! O tarihe dikkat!

Bağ-Kur prim eşitlemeyle SGK’lı gibi 7200 gün ile emeklilik hakkına kavuşmaya gün sayan yaklaşık 1 milyon Bağ-Kur’lu için yeni düzenlemenin detayları da belli oldu. Emekli aylığında etkili olan 1261 gün kuralı değişecek. Bu sayede, az primle, yüksek emekli maaşı alma avantajı doğacak.

Maaşları arttırma metodu! Yüksek prim aylığı artırır mı? İşte detaylar!

Maaşların artırılması konusu pek çok kişiyi yakından etkiliyor. Yüksek maaş özellikle emeklilikte milyonların hayalinden biridir. Maaşları arttırma yolu var mı? İşte detaylar!

Konutta prim uyanıklığına yüksek para cezası! Adınıza 50 bin lira ceza yazılıyor

Satın aldığı konutu daha düşük vergi ödemek için değerinin çok altındaa gösteren konut ahiplerine yüksek para cezaları geliyor.

Amsterdam'da yüksek kira beklentisi nedeniyle evini boş tutan ev sahiplerine ceza!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da boşalan evlerini yüksek kira beklentisiyle boş bırakan hak sahiplerine belediye tarafından para cezası verilecek.

Emlakta yüksek fiyat beklentisi devam ediyor!

REIDIN, 2018 yılında konut fiyatlarının en çok değer kazandığı il ve ilçeleri açıkladı. Verilere göre; emlakta yüksek fiyat beklentisi devam ediyor.

Yüksek binalar depreme yenilecek!

Jeofizik Fizik Mühendisi Oğuz Gündoğdu, İstanbul’da 7 şiddetinin üzerinde bir deprem beklentisi olduğunu belirtti. Gündoğdu, yüksek binaların yapımının hızla devam ettiğini ve depreme karşı koyacak bir yapılaşmanın olmadığını söyledi.

Çukurova Balkon yüksek kazanç sağlıyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır Adana, Mersin ve İstanbul’da binlerce konut üreten SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, projelerinin yüksek prim potansiyeli ile dikkat çekiyor.

Emlakta prim potansiyeli en yüksek şehir İstanbul!

Dubai Cityscape'te CBRE’nin açıkladığı raporda İstanbul ‘en ucuz metropol’ olarak gösterilince, 61 firmayla Cityscape’i abluka altına alan Türk şirketlerinin ‘prim potansiyeli en yüksek şehir’ argümanı da gerçek oldu.

İstanbul'da yüksek getirili konut projeleri yatırımcıları çekmeye devam ediyor!

İstanbul ' daki markalı konut projeleri, sağladıkları yüksek getiri ile yatırımcıları kendilerine çekmeye devam ediyor. Geriye sadece en yüksek prim potansiyeline sahip projeleri belirlemek kalıyor...

Future Park'ta yüksek prim şansı!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında birçok yeniliği getirmek için yola çıkan Hiper Gayrimenkul'ün ilk projesi FUTURE PARK'ın inşaatı devam ediyor. Future Park yüksek prim şansı sunuyor...

Salih Kuzu: Bahçeli ev daha yüksek prim yapıyor!

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu "Bahçeli ev aslında sanıldığı gibi yüksek fiyatlara satılmak ve bir lüks olmak zorunda değildir. Doğru projelendirmelerle doğru lokasyonlarda inşaa edilen bahçeli evlerimize çok ilgi var" dedi

yüksek prim beklentisi Haberi

yüksek prim beklentisi
Hızla gelişen emlak sektöründe 2005 yılından sonra markalı bir çok konut projesine yatırım yapıldı. Bazı projelerde iyi kazançlar elde edilirken, bazılarında ise tatmin edici prim rakamları elde edilemedi. Konut arzının yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Başakşehir, Halkalı gibi bölgelerde 3 yıl içinde kazandıran projeler var. Ancak konut ve arsa arzının sınırlı olduğu semtlerde her proje yatırımcının yüzünü güldürdü. Fakat yinede yüzde 50-80 arasındaki primler yeterli görülmedi. 


12 yıldır markalı konut projelerinde uzman olan RE/MAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı yaptığı açıklamada,  " 2- 3 yıl içinde yüzde 100 hatta 200 kazanç arzu eden müşterilerimiz var. Ancak bu piyasa gerçeklerinden oldukça uzak bir yaklaşım. Bu kadar yerinde sayan proje varken, Hangi proje olursa olsun yüzde 100- 200 kazanç beklemek gerçekçi olmaz"...