28 / 04 / 2024

Yüksel Coşkunyürek ulaşım yatırımı

Yüksel Coşkunyürek ulaşım yatırımı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, son 14 yılda 304 milyar TL ulaştırma yatırımının yapıldığını açıkladı. Demiryoluna ise 60 milyar TL'lik yatırım yapıldı.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

Ulaşım Akademisi arazisi için imar planı onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2 yıl önce hazırladığı “Ulaşım Akademisi” arazisiyle ilgili imar planları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Ulaşıma 14 yılda 304 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, son 14 yılda 304 milyar TL ulaştırma yatırımının yapıldığını açıkladı. Demiryoluna ise 60 milyar TL'lik yatırım yapıldı.

Türk Sivil Havacılık Akademisi’nin temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, "Uluslararası kuruluşların öngörülerine göre, Türkiye önümüzdeki 5 yıllık dönemde havacılık sektöründe yıllık yaklaşık yüzde 6 büyüyerek Avrupa'da birinci ülke olacak" dedi.

Bolu ve Abant'a havalimanı müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bolu merkeze stol tipi ve Abant Tabiat Parkı mevkisine ise küçük uçakların inerek park yapabileceği 2 havalimanı projesi üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 4 milyon 683 bin 236 TL ile bugün İsmail Hakkı Yüksel tarafından kuruldu.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Yıllık kira enflasyonu yüzde 8,56'ya ulaştı!

Merkez Bankası "Yılbaşından bu yana yükselişini sürdüren yıllık kira enflasyonu bu dönemde yüzde 8,56’ya ulaşmıştır.” ifadesini kullandı.

Mersin'in 2030 yılına kadarki Ulaşım Master Planı hazır!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin geleceği için 2030 yılına kadar olan Ulaşım Master Planı'nı hazırladıklarını, yeşil bir Mersin için bir dizi projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Yüksel Coşkunyürek ulaşım yatırımı Haberi

Yüksel Coşkunyürek ulaşım yatırımı

Bu yıl yedincisi düzenlenen "Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı-Eurasia Rail" İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.


Fuarın açılışında konuşan Coşkunyürek, son yıllarda ulaştırmada çok büyük değişimin olduğunu kaydederek, bu değişimden herkesin yararlandığını söyledi.


Son 14 yılda gerçekleştirilen ulaştırma yatırımlarının 304 milyar TL'ye ulaştığını dile getiren Coşkunyürek, "Bu rakam küçümsenecek bir rakam değildir. Bu yatırım, karayolları, havayolları, demiryolları, denizcilik ve iletişim sektöründe yaptığımız yatırımların tamamını içermektedir." diye konuştu.


Coşkunyürek, bu yatırımların içerisinde en büyük payı alan alanlardan birisinin demiryolu olduğunu belirterek, son 14 yılda bu alana yapılan yatırımın toplam tutarının 60 milyar lira olduğunu aktardı.


Demiryolunun geçmişte bazı dönemlerde ihmal edildiğini belirterek, son 14 yılda çalışmaların hızlandırıldığını ve fedakarca çalışıldığını bildirdi.


Coşkunyürek, son 14 yılda yapılan çalışmaların bir entegre sistem dahilinde...