05 / 05 / 2024

yunanistanda satılacak olan gayrimenkuller

yunanistanda satılacak olan gayrimenkuller

Yunanistan'da denize yakın arazilerin, askeri bölgelerin hatta köylerin bile özelleştirileceği bildirildi, bu kapsamda 3 binden fazla gayrimenkul satılacak

ABD'deki terk edilmiş evler 1 dolara satılacak!

ABD'nin Maryland eyaletinin en kalabalık kenti Baltimore'daki terk edilmiş evler tanesi 1 dolardan satılacak. Bazı belediye meclis üyelerinin tepkisine neden olan söz konusu bu proje, suç oranlarının yüksek olduğu ve boş konut fazlası olan mahalleleri canlandırmayı hedefliyor.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

BİM'de bebek bezi 195 TL'ye, 8 kg toz deterjan 195 TL'ye, peçete 29 TL'ye satılacak! BİM 21 Kasım 2023 aktüel kataloğu

BİM'in 21 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de bebek bezi 195 TL'ye, 8 kg toz deterjan 195 TL'ye, peçete 29 TL'ye satılacak.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

ŞOK Market'te bebek beşiği 1849 TL'ye, Sinbo elektrikli süpürge 1499 TL'ye satılacak! ŞOK 11 Kasım kataloğu...

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler satılacak? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

BİM'de 12 parça yemek takımı 399 TL'ye, 5 parça borcam 299 TL'ye RKS MJ-1 elektrikli bisiklet 12.999 TL'ye satılacak!

BİM'in 10 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de 12 parça yemek takımı 399 TL'ye, 5 parça borcam 299 TL'ye satılacak.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

O ilde konut arsası satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Nevşehir ili, Avanos ilçesinde bulunan bir konut arsası satışa çıkarıldı. Açık teklif usulüyle satılacak arsanın ihale tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi.

Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım o belediyeden geldi! Yüzde 40 daha ucuza satılacak!

Son zamanlarda beton fiyatlarındaki fahiş artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Özellikle deprem bölgelerinde fırsatçılar fiyatları olduğundan fazla yükseltmişti. Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım ise o belediyeden geldi. Yüzde 40 daha ucuza satılacak...

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Yarın ŞOK'ta Columbia montlar satışa çıkıyor! Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak!

ŞOK Market Kasım ayı kataloğunu yayımladı. Katalogda Columbia montlar dikkat çekti. Bu kapsamda ŞOK'ta Columbia Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak.

yunanistanda satılacak olan gayrimenkuller Haberi

yunanistanda satılacak olan gayrimenkuller

Sintakton gazetesine göre, Yunanistan'da 3 binden fazla gayrimenkul satılacak. Satılacaklar listesinde yer alan gayrimenkullerin bazıları şunlar; Ege Denizine kıyısı olan Pefki Evias bölgesinde 55 dönüm, Denize yakın Killini (Peleponnes) bölgesinde 53 dönüm, Zaharos (Peloponnes) sahilinde 180 dönüm, Santorini Adası’nda 26 dönüm, Korfu Adası’nda 145 dönüm, Atina Pire limanı içerisinde yer alan 9.3...