14 / 05 / 2024

Yunus Ergüz özgeçmiş

Yunus Ergüz özgeçmiş

Ertaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Yunus Ergüz kimdir? Yunus Ergüz inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? İşte Yunus Ergüz'ün biyografisi...

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Merkez Bankası sitesinde yeni güncelleme!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan'ın öz geçmişi, Banka'nın internet sitesine eklenerek güncellendi.

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

Toplu sözleşmede kritik gün geldi çattı! Arap saçına dönen zam pazarlığı bugün çözülecek mi?

Kamu işçileri için zam pazarlığı devam sürerken, 1 Mayıs’ta imzalanması beklenen toplu iş sözleşmesi zam oranı için iki rakam gündemde. Bakan Vedat Bilgin ile Türk-İş Genel Başkanı Atalay’ın yaptıkları açıklamalar sonucu zam pazarlığında sonu ne olacak?

Flaş.. Flaş Milyonlarca EYT'liyi ilgilendiriyor! staj sorun çözülecek mi?

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılan (EYT) vatandaş can hıraş mücadelenin arkasından emekliliği elde etmişti. Ancal staj mağdurları 'es' geçilmişti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,  EYT ile alakalı düzenlemede staj zamanlarının sayılmaması sebebiyle emekli olamayan mağdurların dileklerinin karşıl

Mutfak meraklılarının gözü bu fritözde! Xiaomi Airfryer uygun fiyatla Migros’ta…16 Mart 2023 Fiyat Listesi

Sağlıklı kızartmalar yapmaya imkan veren, yoğurt mayalamaktan kek pişirmeye pek çok işlemi yapabilen popüler yağsız fritöz Xiaomi Mi Smart AirFryer, yemek pişirmeyi sevenlerin gözdesi haline geldi. İşte Xiaomi Airfryer özellikleri ve fiyatı…

İmzasız kira sözleşmesi geçerli mi? Yeni ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kira sözleşmeleri hem kiracı hem de ev sahibi için önem arz etmektedir. Peki imzasız kira sözleşmesi geçerli mi yoksa geçersiz midir? İşte detaylar!

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Bunu yaptıysanız geçmiş olsun! 331 bin lira ceza ödeyeceksiniz

Türkiyeyi yasa boğan depremin ardından fırsatçılara aman verilmemeye başlandı. 11 ili etkisi altına alan ve binlerce can ve mal kaybıyla sonuçlanan Kahramanmaraş depremi sonrası evlerinden olan depremzedelere faiş fiyat uygulayanalar yakın mercek altına alındı.

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Yunus Ergüz özgeçmiş Haberi

Yunus Ergüz özgeçmiş

Yunus Ergüz kimdir?

Yunus Ergüz, 1935 Yeniköy - İstanbul doğumlu. İlk, orta, lise tahsillerini İstanbul'da tamamlayan Yunus Ergüz, Ertaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


İTÜ Maçka Teknik Üniversitesi inşaat Mühendisliğinden 1957 yılında mezun olan Yunus Ergüz, sırası ile Karayolları Dördüncü Bölge Bolu Dağı Yolu Şantiye Şefi, Emlak Bankası Ataköy Konut İnşaatları ve Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. İnşaat Şefliği görevlerinde bulunmuştur. 


1982 yılından itibaren ERTAŞ İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 'nin kurucusu ve Yönetim kurulu Başkanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.


Ertaş İnşaat

1 Nisan 1982 tarihinde İstanbul merkezli kurulmuş bulunan Ertaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ana Faaliyet alanı inşaat sektöründe her türlü alt yapı, endüstriyel ve yönetim tesisleri, konut vb. projeleri ile bağlantılı mühendislik, taahhüt ve müşavirlik işlerini yurtiçi ve yurt dışında gerçekleştirmek ve...