22 / 05 / 2024

Yunus Kor İnşaat iletişim

Yunus Kor İnşaat iletişim

Yunus Kor İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunis Kor tarafından kuruldu.

Yunus Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Yunus Kahraman tarafından kuruldu.

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Savaş Çelebioğlu ve Yunus Tosun ortaklığında kuruldu.

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

Yunus Kor İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Kor İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunis Kor tarafından kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Gümüş tarafından kuruldu.

Aryap Kenttsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aryap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çiçek tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gençer Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu.

By Üstün İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Üstün İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Sezici tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Bodrum'da yunus parkının kapatılması sebebi ile eylem yapıldı!

Bodrum'da yunus parkının kapatılması sebebi ile eylem yapıldı. Yunus parkının kapatılması için aralarında yazar Buket Uzuner, sanatçı Yonca Evcimik, tiyatro ve sinema oyuncusu Kaan Çakır'ın da bulunduğu grup eylem yaptı.

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hami Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Yunus Kor İnşaat iletişim Haberi

Yunus Kor İnşaat iletişim

Yunus Kor İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunis Kor tarafından kuruldu.

Yunus Kor İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
I. İNŞAAT İŞLERİ İLE İLGİLİ AMAÇ VE KONUSU 1. Her türlü inşaat ve taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane, fabrika, depo, büro, yurt, rezidans, tesis inşaatlarını yapmak, satmak, kiralamak, tadilat yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya inşaat yüzdesi karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, her nevi toplu ve müstakil konut, dükkan, iş hanları, otoparklar, fabrikalar ve diğer sınai ve ticari tesisler,...