09 / 05 / 2024

yunusemre toki teslim tarihleri 2018

yunusemre toki teslim tarihleri 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Manisa Yunusemre TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da açıklanıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Yunusemre TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Yunusemre 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Yunusemre'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları!

TOKİ tarafından  Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen toplam 1500 konut için kura heyecanı bugün başladı. Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. 

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplamda 1.500 adet konut inşa ediliyor. Manisa Yunusemre TOKİ projesinde kura çekimi bugün başlıyor. 

Manisa yunusemre TOKİ 2. etap kurası çekiliyor!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 1.500 konutun kurası 16-17 Temmuz'da çekiliyor..

Manisa Yunusemre TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'daki 1.500 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

Manisa Yunusemre TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından inşa edilen TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeler hakkında bilgilendirdi.

Manisa Yunusemre TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

Manisa Yunusemre TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor. Projede yer alan 1.101 konutun sözleşmeleri 1 Şubat-5 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Manisa Yunusemre TOKİ evleri meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen konut edindirme projesi kapsamındaki bazı hususlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yunusemre TOKİ'de kuralar çekildi!

MANİSA'nın Yunusemre Belediyesi ile TOKİ işbirliğiyle ilçedeki Akgedik bölgesinde yaptırılan Yunuskent Projesi'nin 1101 konutluk ilk etabında hak sahipleri, Şerefiyeli-Maliyetli Kura çekiminde hangi dairede oturacaklarını ve ne kadar ödeme yapacaklarını belirledi.

Manisa Yunusemre TOKİ evleri mecliste konu oldu!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'da Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yürütülen konut edindirme projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Biçer sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

yunusemre toki teslim tarihleri 2018 Haberi

yunusemre toki teslim tarihleri 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Manisa Yunusemre projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Manisa Yunusemre TOKİ projesinde toplam 1.101 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için teslim dönemi 16 Temmuz 2018 tarihi itibariyle başladı.

Şantiyede gerçekleştirilecek olan konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor;

-Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
-Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası,
-Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
-KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.

Teslim programı: