30 / 04 / 2024

Yurtdışı Müteahhitlik işleri

Yurtdışı Müteahhitlik işleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni"nde ödül alan firmaları tebrik etti.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

Bakan Bolat: Müteahhitlik sektörünün BAE'deki iş hacmi 13 milyar dolara ulaştı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk firmalarının Birleşik Arap Emirlikleri'nde  350 milyon doların üzerinde yatırım yaptığını belirtti. Ayrıca Bolat, müteahhitlik sektörünün BAE'de iş hacminin ise 13 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 7 Kasım!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 22 Ekim’de açılırken, 7 Kasım’a kadar devam edecek.

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı en az lise mezunu, KPSS şartlı yüzlerce memur alacak! 

İş arayan gençleri sevindirecek haber İçişleri Bakanlığından geldi. Bakanlık 713 memur ve personel alımı yapılacağını ilan etti. İşte başvuru şartları ve tüm detayları...

18-35 yaş arası gençler müjde! Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapıyor...

Dışişleri Bakanlığı, 50 sözleşmeli destek personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yapacak! Başvuru şartları bir bir açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımına ilişkin başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Dışişleri Bakanlığı yurt dışı memur alımını duyurdu! KPSS’siz yurt dışı çalışma imkanını sakın kaçırmayın!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde. Dışişleri Bakanlığı personel alımını duyurdu. İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı sürpriz bir kararla KPSS şartsız personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 26 Mayıs!

İçişleri Bakanlığı’na Göç İdaresi Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bakanlık tarafından yapılacak açıklama alınacak personeller için KPSS şartının aranmadığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı KPSS'siz Memur Alımı yapacağını açıkladı! Memur olmak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

İçişleri Bakanlığı tarafından KPSS'siz memur alımı ilanı duyuruldu. Memur alımı yapacak olan Bakanlık  başvuru şartlarını açıkladı. İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 26 Mayıs!

İçişleri Bakanlığı, bünyesinde görevlendirilmek üzere memur alımı yapılacağını duyurdu. 13 Mayıs’ta Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı’na bağlı faaliyet yürüten Göç İdaresi Başkanlığı’na istihdam edilmek üzere memur alımı yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 14 Mayıs!

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylarda ikamet şartı ve KPSS puan şartı aranmadığı öğrenildi. Peki, başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar nelerdir?

İçişleri Bakanlığı personel alımı için başvuru ekranı açıldı! E devlet'ten başvuru yapabilirsiniz

İçişleri Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan bu açıklamayla iş arayan kişiler personel alımının hangi şartlara göre yapılacağını merak etmeye başladılar. Peki personel alımı için detaylar belli oldu mu?

Yurtdışı Müteahhitlik işleri Haberi

Yurtdışı Müteahhitlik işleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz bir kez daha göstermiştir ki öldürmeyen her darbe güçlendirir. Türkiye, dimdik ayakta durarak göğüslediği tüm saldırılardan, krizlerden, kaoslardan, darbelerden güçlenerek çıkmayı başarmış bir ülkedir." dedi.


Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından Sheraton Otel'de düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni"nde yaptığı konuşmada, ödül alan firmaları tebrik etti. 


Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması listesi arasında yer alan kuruluşların temsilcilerine ödüllerini vermek üzere bir araya geldiklerini anımsatan Erdoğan, dünyada müteahhitlik hizmetleri alanında ikinci sırada yer alan Türkiye'nin gücünü her yıl perçinlediğine dikkati çekti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar 340 milyar dolara yakın proje üstlenen Türk müteahhitlerin, lojistik, istihdam, teknoloji ve bilgi kazandıran konularda, ekonomiye önemli katkılar sağladığını, öncülük ettiğini vurguladı. 


Müteahhitlerin yurt dışında proje üstlenmelerini sadece ekonomik faaliyet olarak görmediklerinin altını...