28 / 04 / 2024

yurtdışında türk mağazaları

yurtdışında türk mağazaları

Türk markaların yurt dışında 4 bin 500’e yakın mağazası bulunuyor. Bu mağazalara yenilerini eklemek isteyen yatırımcılar 2020 yılı sonuna kadar yurt dışında bin mağaza açmayı planlıyor...

Türk markaları Avrupa'yı mesken tuttu!

Türk perakendeciler, dünyayı fethetmeye hazırlanıyor. 108 ülkede faaliyet gösteren Türk markaları, mağaza sayısını yıl sonuna kadar 4 bine çıkaracak.

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Köz tadında Türk kahvesi hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severlerin elinin altında hazır  bulunan  ve istedikleri zaman Türk kahvesi yapabilme kolaylığı sunan kahve makinesi köz tadında 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Yerli alamadı yabancıya gitti! Türk Traktör rakamları açıkladı

Türk Traktör 2022 yılı üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde net dönem karı elde ettiğini duyurdu. Şirket, 9 aylık net dönem karında Türk Lirası bazında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 94’lük artış sağladı.

Dolar ve Euro'dan sonra yeni gelişme! Türk lirası da çok değer kazanacak! Tarih resmen verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konu başlıkları arasında Türk lirasının değeriyle ilgili konu da vardı.

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Türk Telekom'dan iPhone 12 Pro'ya inanılmaz kampanya! 7 bin 532 TL indirim fırsatı! İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük Telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Türk Telekom, iPhone 12 Pro'yu kapsayan inanılmaz bir kampanyaya imza attı! Kampanya kapsamında Türk Telekom, iPhone 12 Pro'ya 7 bin 532 TL indirim imkanu sundu! Peki, Türk Telekom'da iPhone 12 Pro fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

yurtdışında türk mağazaları Haberi

yurtdışında türk mağazaları

Yurt dışında 4 bin 500’e yakın mağazası bulunan Türk markaları, 2020 yılında bin mağaza daha açmayı planlıyor.

Dünya'dan Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre; Yeme-içmeden hazır giyime kadar birçok farklı alanda faliyet gösteren 106 Türk markası, mağaza yatırımlarıyla global pazarda adından söz ettiriyor. 2019 yılında yurt dışında tahmini 4 bin 500’e yakın mağazaya ulaşan Türk markaları, 2020’de hedefi büyüttü. Türk markaları, İngiltere’den Kenya’ya kadar birçok ülkede bine yakın mağaza açmayı planlıyor. Bu yıl sonunda Türk markalarının hedefi yurtdışında toplam 5 bin 500 mağazaya ulaşmak. Son 4 yılda yurtdışında mağaza sayısını yüzde 50 oranında artış gösteren Türk markaları bu yılki hedeflerine Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Balkanlar'ıda ekledi.

BMD üyesi markaların cirosu 250 milyar TL

Türk markalarının son yıllarda yurtdışında gösterdiği büyümeyi değerlendiren Birleşmiş Markalar Derneği...