25 / 07 / 2024

yurtiçi fuarına bakanlıktan destek

yurtiçi fuarına bakanlıktan destek

EVTEKS Fuarı’nın açılışında konuşan Zeybekci, bugüne kadar yalnızca yurtdışı fuarlarına verilen desteğin yurtiçi fuarlarına da sağlanacağını duyurdu. Zeybekci, "Şu an yurtiçinde düzenlenen ve kriterlerimize uyan 10 fuarımız var." dedi

Sancaktepe'deki 4 dönümlük askeri arazinin imara açılmasına Bakanlıktan iptal kararı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından afet riskine karşı kentsel dönüşümde kullanmak  için “rezerv yapı alanı” ilan edildikten sonra  ticari alana çevrilen Sancaktepe'deki 4 dönümlük askeri arazinin imara açılmasında iptal kararı çıktı.

İzmir'in yeni metro hattına bakanlıktan onay!

Karabağlar-Gaziemir metrosu için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan onay çıktı. İşte söz konusu metro hattı ile ilgili merak edilen detaylar...

Bakanlıktan müjde! O öğrencilerin hesaplarına yarın 7649 TL, 11.470 TL ve 15.293 TL yatırılacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, gazi ve şehit çocuklarına eğitim yardımı yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerine maddi destek sağlanacak. Bakanlıktan müjde!

Fiyatlar yüzde 160 arttı! Zeytinyağı için Ticaret Bakanlığından flaş hamle!

Zeytinyağı üretiminde iklim şartları ve böceklenme yüzünden ciddi bir düşüş yaşandı. Yurt içinde fiyatları fırlayan zeytinyağı için Ticaret Bakanlığı'ndan hamle geldi. Yurt dışına satışı düşürmeyi hedefleyen Bakanlık, zeytinyağı ihracatında kilogram başına 20 cent vergi uygulama kararı aldı.

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Bakanlıktan Ocak 2023 için son dakika müjdesi geldi! Hesaplara tek tek 4 bin 337 TL yatırılıyor! Almayı sakın unutmayın

Bakanlıktan Ocak 2023 için son dakika müjdesi geldi... Hesaplara tek tek 4 bin 337 TL yatırılıyor... Almayı sakın unutmayın...

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada 154 personel alacağını duyurdu. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin değişikliğine bakanlıktan onay!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. maddesinin değiştirilmesine, T.C. Ticaret Bakanlığı'nca izin verildi. 

Ruhsar Pekcan: Esnafa kira yardımı için Maliye Bakanlığı’na talepte bulunduk!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafın desteklenmesine yönelik kira yardımları için Maliye Bakanlığı'na gerekli taleplerin yapıldığını açıkladı.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Olimpos'un imar planlarına bakanlıktan onay!

Antalya'da bulunan tatil beldesi Olimpos'u korumak için hazırlanan imar planı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca onay verildi. Planla beraber betonlaşmaya izin verilmeyecek, var olan ahşap yapılar korunması planlanıyor.

Kanal İstanbul ihalesi tepkilerine Bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma Bakanlığı, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin yapılmış olmasına gösterilen tepkilere yanıt verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti, salgın ile mücadele ederken üretim ve yatırımları da yapabilecek güçtedir" denildi...

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

yurtiçi fuarına bakanlıktan destek Haberi

yurtiçi fuarına bakanlıktan destek


Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri, katılımcı firmalarla buluşturan EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 20. kez gerçekleştiriliyor. CNR EXPO İstanbul'da 21-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek fuar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi,  CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık, CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO’su Cem Şenel'in katılımıyla açıldı.


"Dünya Türk ev tekstilinin peşinde"


EVTEKS Fuarı açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kendisinin de sektörden geldiğini hatırlatarak, şöyle konuştu: "Bizim ilk tanıdığımız ve gıpta ile baktığımız fuar Heimtextil idi. O dönemde Fuar’a katılmayı uzay aracına binmek kadar zor görüyorduk. Fuar’a, ilk olarak 1992 yılında bir Denizlili firma katıldı. Ardından 1994 yılında Fuar’a ben...