18 / 07 / 2024

Yusuf Bayram Özpınar

Yusuf Bayram Özpınar

Akdeniz markasıyla mutfak eşyaları üreten Kırteks Metal, kendi tasarladığı ürünlerle pazarını büyütmeye odaklandı.

Van'da depremzedeler için çelik konstrüksiyon konutlar inşa edilecek!

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Özpınar, Kaşkol, Gelenler ve Güvenlik mahallelerinde büyük yıkıma sebep olan 5.9 büyüklüğündeki depremde 4 bin 900 konut ağır hasar aldı. Depremzedeler için izolasyonlu, depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon konutlar inşa edileceği belirtildi...

Van'da depremzedelerin barınması için konteynerler kuruluyor!

Van'ın Başkale ilçesinde 23 Şubat tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Özpınar Mahallesi'ndeki depremzedeler, geçici barınmalarının sağlanması için kurulan 146 konteynere yerleşmeye başladı.

Bekir Pakdemirli'den deprem açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İran'ın Hoy kentinde gerçekleşen 5,9 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Van Başkale'ye gitti. Pakdemirli, yaşanan depreme ilişkin, Özpınar, Güvendik ve Gelenler mahallerinde hasarların büyük olduğunu belirtti...

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayram tarafından kuruldu.

Nano Hb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nano Hb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Doğan, Nevzat Tuncay, Nilgün Zorlu Tuncay, Yasin Gözpınar ve Adnan Tuncay ortaklığında kuruldu.

Dumo Mimarlık Danışmanlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumo Mimarlık Danışmanlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özpınar tarafından kuruldu. 

Özpınar İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpınar İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Shahrıar Mehdi Zadeh, Mahmoodreza Naraghı, Mohammad Masoud Samıeınejad ve Masoum Mehdizadeh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akor Yapı Malzemeleri İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akor Yapı Malzemeleri İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mert Bodur, Caner Gözpınar ve Yasin Gözpınar ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Koca Çınar İnşaat Lojistik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Çınar İnşaat Lojistik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Bayram Eynel imzasıyla kuruldu.

Ali Ağaoğlu bayramı yoğun geçiriyor!

İş dünyasındaki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ali Ağaoğlu, bayramı yoğun geçiriyor. Ağaoğlu, ilk gün aile büyükleriyle bayramlaşıp dün de yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Marmaris'e gitti.

Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar’la bayram tatiline çıkıyor!

Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la Bebek’teydi.Bayramda sevgilisiyle tatile çıkacağını söyleyen işadamı, “Önce anneciğimin elini öpeceğiz, sonra tatile gideceğiz” dedi.

Silivri arsa ve arazi fiyatları 2016!

Silivri'deki arsa fiyatlarının son yıllarda hızla arttığına dikkat çeken Özpınar İnşaat-Gayrimenkul Değerleme'den Cem Demirayak Silivri'deki arsa ve arazi fiyatlarını değerlendirdi. İşte Silivri arsa ve arazi fiyatları 2016...

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Yusuf Bayram Özpınar Haberi

Yusuf Bayram Özpınar

Çelik mutfak eşyalarının yanında granit ürün pazarında da bilinirliğini artırdıklarını belirten Kırteks Metal Genel Müdürü Yusuf Bayram Özpınar, iç pazarın yanı sıra global pazarda da büyümeye odaklandıklarını bildirdi. 

Kırteks Metal'in, Aksa inşaat Grubu'na ait işletmelerden biri olduğunu kaydeden Kırteks Metal Genel Müdürü Yusuf Bayram Özpınar, 2009 yılında mutfak eşyaları imalatı ile faaliyete başlayan firmanın, Akdeniz markasıyla bilinirliğini artırdığını söyledi. Kahramanmaraş OSB'de 24 bin metrekare alan üzerindeki tesislerinde üretim yaptıklarını dile getiren Özpınar, "Çelik çaydanlık, çelik tencere, düdüklü tencere, çelik cezve ve yanmaz yapışmaz tencere, tava gibi geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Ürettiğimiz çelik mutfak mamullerinin tamamı 304 kalite 18 /10 Cr-Ni paslanmaz çelikten oluşuyor" diye konuştu. 


Katıldıkları fuarlar ile pazarda bilinirliklerini artırdıklarını ifade eden Yusuf Bayram Özpınar, "Bütün ürün gruplarımız, Tasarım...