09 / 05 / 2024

Yusuf Çelebi

Yusuf Çelebi

Dekorist Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi, Tuğba Doğan ve Yusuf Çelebi ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Kadir Sokak Silanoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Dekorist Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Dekorist Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi, Tuğba Doğan ve Yusuf Çelebi ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Kadir Sokak Silanoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Yusuf Mutlu: Fikirtepeliler çok şanslı, kısa sürede tüm projeler tamamlanacak!

Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi.

Yusuf Mutlu Fikirtepe'de ilk karma projesini hayata geçirecek!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen, Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor.

Yusuf Hacısüleyman: Eyfel, Kaleiçi gibi yerler randevulu gezilecek!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı ve Resort Dergisi İmtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığını bu nedenle gelecekte Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi yerlerin randevu alınarak gezilebileceğini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Önümüzdeki süreçte kişiye özel tatiller ön plana çıkacak!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da başladı. Kongreye katılan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, önümüzdeki süreçte kişiye uygun tatillerin ön plana çıkacağını aktardı.

Yusuf Hacısüleyman: Turizm sektörü olarak 2015 yılı zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir yıl olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğunu söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkam Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağım fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Yusuf Cebeci: Türkiye dünyanın gayrimenkul yıldızı!

Cebeci Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkam Yusuf Cebeci; "Ödüle değer görülen Pendik Cebeci Residence çok emek verdiğimiz ve ödül alacağımıza inandığımız projeydi." dedi..

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri ek otobüs seferi istiyor!

İzmir Katip Çelebi Üniversite'sinde (İKÇÜ) öğrenim gören 5 bine yakın öğrenci, her sabah okula gidebilmek, akşamları da evlerine dönebilmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım hizmetlerinden yararlanamanmaktan yakınıyor.

Hacı Yusuf Geçene kimdir?

İzmir Kınık Belediye Başkanı Hacı Yusuf Geçene kimdir? Hacı Yusuf Geçene, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Yusuf Geçene, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Ladik'in turizm alternatiflerinden bahsetti!

Ladik’te konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Öyle bir yer ki kaplıcaya gidip sağlık turizmi yapıyorsunuz, oradan çıkıp 15 dakikada dağa çıkıp kayak yapıyorsunuz. Dünyada kaç yerde böyle bir özellik var” dedi...

Yusuf Çelebi Haberi

Yusuf Çelebi

Dekorist Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi, Tuğba Doğan ve Yusuf Çelebi ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Kadir Sokak Silanoğlu Apartmanı'nda kuruldu. 


Dekorist Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi iş konusu; 01-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 02-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 03-Her türlü inşaat işleri ; konut , işyeri , prefabrike, ticarethane inşaatlarını ve meskenler yapmak , yaptırmak satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 04-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve...