05 / 05 / 2024

Yusuf Ocakoğlu mersin sahte dekont

Yusuf Ocakoğlu mersin sahte dekont

Mersin’de 9 yıl önce ölen çiftçi ve gayrimenkul zengini Yusuf Ocakoğlu’nun bankadaki hesabından yaklaşık 2 milyon liranın buharlaştırıldığı iddiasıyla açılan davada ’sahte dekont’ tartışması yaşandı..

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Fuat Temeloğlu tarafından kuruldu.

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Usta tarafından kuruldu.

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Muşuk Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Yusuf Ocakoğlu mersin sahte dekont Haberi

Yusuf Ocakoğlu mersin sahte dekont

Babasının kalp krizinden ölmesinin ardından banka hesaplarında hareketlilik olduğunu ileri süren Burhan Ocakoğlu, 2008’de Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Yapılan soruşturmada Cumhuriyet Savcısı, Yusuf Ocakoğlu’nun kardeşi Abdulhamit Ocakoğlu yeğeni Yusuf Ocakoğlu ile bankada memur olarak görev yaparken emekli olan Edip Halavut hakkında ‘Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, bilişim sistemindeki verileri bozma yok etme, erişilemez kılma, özel belgede sahtecilik’ suçlarından 10’ar yıla kadar hapis cezası istedi. İddianamede, 2004- 2010 yılları arasında Edip Halavut’un, hesaplara müdahale etmesi sonucu söz konusu hesaplardaki paranın şüpheliler Abdülhamit Ocakoğlu ve Yusuf Ocakoğlu’nun müşterek açtıkları hesap üzerinden çekildiğini öne sürüldü.



Mersin 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasında varislerden Mine Yeşil’in avukatı Yeşim Dağgeçen, hisse satışıyla ilgili 5 ayrı dekontun sahte...