06 / 05 / 2024

yusufeli köyü son durum

yusufeli köyü son durum

Yeni ilçe merkezinin kurulacağı bölgede incelemelerde bulunan Vali Kemal Cirit: Söz konusu alanda kurban kesilerek yeni yerleşim yerine ilk kazma vuruldu, iş makineleri alanda çalışmaya başladı." dedi.

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ta son dakika gelişmesi! Yıldızlar İnşaat o parseli 4 milyar TL'ye aldı!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap projesinin hayata geçirileceği parsel Yıldızlar İnşaat tarafından satın alındı. İşte detaylar...

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem... Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti...

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Bu doğrultuda, başvuru koşulları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Dolar rekor kırdı! 20 TL'yi aştı! Kıyıda köşede 1  doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesiyesine ulşarak rekor kırdı. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru.

Emlak Konut GYO Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KÖY projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o gelişme... 

yusufeli köyü son durum Haberi

yusufeli köyü son durum

Vali Cirit, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, DSİ 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ve bazı daire amirleri ile birlikte Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Ömer Dereci'den ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.


Cirit, burada yaptığı konuşmada, "Yusufeli tarihi boyunca da birkaç kez yer değiştiren ilçelerimizden bir tanesi. 

Yeniden yola çıkan bir Yusufeli gördük. 

Dağların arasında yeni Yusufeli'ni oluşturmak için ilk çalışma bügün başlamış oldu. Bu kolay bir süreç değil ve Yusufeli Barajı hızla ilerliyor. Barajın hız limitine uygun olarak da çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının ve bizlerin aynı orantıda hızla yeni Yusufeli'nin oluşturulması ile ilgili bir çabayı sergilememiz gerekiyor" dedi. 


Bölgenin altyapı projeleri ile ilgili iş...