05 / 05 / 2024

Yüz bin sosyal konut ne zaman

Yüz bin sosyal konut ne zaman

100 bin sosyal konut projesinin detayları açıklandı. 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? 100 bin sosyal konut ödeme planı nasıl? Yüz bin sosyal konut ne zaman başlayacak? Yüz bin sosyal konut başvuruları ne zaman bitecek?

100 metrekare bir evin maliyeti 1.6 milyon TL: KKM'ye ödenen parayla 972 bin sosyal konut yapılabilirdi!

Kur Korumalı Mevduat'ın Hazine ve Merkez Bankası'na 2 yıllık maliyeti 48 milyar dolar oldu. Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, bu parayla 972 bin sosyal konut yapılabileceğini söyledi. İşte Gökce'nin o paylaşımı...    

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde mağduriyet: KDV yükseltildi, 146 bin TL olan ev 1.3 milyon TL'ye çıktı!

Toplu Konut İdaresi’nin 2019'da tanıttığı 100 Bin Sosyal Konut Projesi, ilk açıklandığı günlerde birçok insana umut olmuştu. Ancak KDV'lerin yükseltildiği ve inşaatların tamamlanmadığı proje, şimdi mağduriyet yaratıyor. İşte ayrıntılar..

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Bakan Işıkhan'dan zam sinyali: Emeklilerin yüzünü güldüreceğiz...

Milyonlarca emekli Ocak 2024 zammını heyecanla bekliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Emeklilerin yüzü gülecek! Bu bankadan emeklilere 10 bin TL'lik promosyon!

Emeklilik promosyonları iyice gündemdeyken bu banka yüz güldürecek bir haber ile geldi. İlgili banka emekli promosyonu olarak 10 bin TL veriyor!

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Yüz binlerce kişinin emeklilik hayali suya düştü! İşte çok merak edilen o tablo

Tek sayfalık EYT kanun teklifini fiyasko olarak niteleyen Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, yüz binlerin emeklilik hayalinin ertelendiğini, 2 yıl 8 ay 15 gün daha prim yatırılması gerektiğini kaydetti.

 Evlenme teklif edecek beyler bayılacak! Pırlanta tektaş yüzükte şok indirim! 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Lal Pırlanta’dan evlenme teklif etmeye hazırlanan beyleri mutlu edecek, görülmemiş indirim fırsatı  başladı.  Pırlanta kolyeler, küpeler, bilekler tam yüzde 65 oranında dev indirime girdi. Pırlanta tektaş yüzük 5 bin 756 TL’ye inerken, indirimle tam 10 bin 689 TL cebinizde kalacak.

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

Yüz bin sosyal konut ne zaman Haberi

Yüz bin sosyal konut ne zaman

Yüz bin sosyal konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen toplantıyla anlatıldı. 

Yatay mimari konsepti ile inşa edilecek yüz bin sosyal konut projesinde binalar zemin artı 2, zemin artı 3 ya da zemin artı 4 olarak hayata geçirilecek.

Yüz bin sosyal konut projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler inşa edilecek. Yatay mimariyle tasarlanan projenin toplam 17 milyar 300 milyon liraya mal olacak. 

Yüz bin sosyal konut ne zaman başlayacak?

Yüz bin sosyal konut inşaatı 2020 yılında başlayacak. Yüz bin sosyal konut başvuruları ise 16 Aralık 2019'da başlayacak, 15 Ocak 2020'de sona erecek.

Yüz bin sosyal konut ödeme planı

100 bin sosyal konut projesinde yüzde 10 peşinat ödemesi ile ev sahibi olunabiliyor. Kampanya kapsamında 240 aya kadar vade yapılıyor...