06 / 05 / 2024

Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu ne zaman açılacak

Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu ne zaman açılacak

İstiklal Kahramanı Yüzbaşı Tevfik Bey’in adı Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yapılacak ilkokulda yaşatılacak. Kolin İnşaat tarafından yaptırılacak olan Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli törenle atıldı.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Çekmeköy'de Tevfik Akyol tarafından kuruldu.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü için tutuklama kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020’de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili devam eden soruşturma dahilinde  binanın mimari proje müellifi ve fenni mesulü olan A.S.B tutuklandı. 

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı için yeni iddia!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’yla ilgili yeni tartışmalar yaşanıyor. Apartmanın deprem tespit tutanağında zemin etüdü yapılmasının söylendiği ileri sürüldü. 

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı'da yıkılan Rıza Bey Apartmanı için 'sulak zemine inşa edildi' iddiası!

Türkiye'yi yasa boğan 6.6 büyüklüğündeki İzmir Seferihisar depreminde birçok bina yıkıldı. Bu binalardan biri de 5 kişinin cansız bedenine ulaşılan 8 katlı Rıza Bey Apartmanı'ydı. Apartmanın sulak bostana inşa edildiği ileri sürüldü.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu ne zaman açılacak Haberi

Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu ne zaman açılacak

Manisa’nın Kırkağaç ilçesine bağlı Tevfikiye mahallesine uzun yıllardır düşünülen ve ihtiyaç olduğu anlaşılan ilkokulun temelleri atıldı. Kolin İnşaat tarafından yaptırılacak olan Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli törenle atıldı. Temel atma törenine, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Kırkağaç Kaymakamı Dr. Mehmet Yeşilbaş, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Binici, CBÜ Kırkağaç MYO Okul Müdürü Yrd.Doç Hakan Aracı, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Kök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya, Kolin Aş sahipleri Naci Koloğlu, Celal Koloğlu, kamu kurum ve kuruluşları, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Temel Atma Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi sahne aldı....