16 / 05 / 2024

Zeki Alasyanın sancaktepedeki evi

Zeki Alasyanın sancaktepedeki evi

Zeki Alasya 8 Mayıs'ta hayatını kaybettiğinde 2 yıl önce İstanbul Sancaktepe'de aldığı 4 katlı evin kredisini ödüyordu. Eşi Jülide Alasya "Kredi borcumuz vardı. Evi satıp borçları kapattım." dedi.

Yerel yönetim uzmanından emlak vergisi kayıpları uyarısı!

Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal yaptığı açıklamada, belediyeleri Organize Sanayi Bölgelerindeki emlak vergisi kayıpları ile ilgili uyardı. İşte Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal'ın açıklamaları...

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Tuncer Öztürk tarafından kuruldu.

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Fatih'te çeşmenin yerine apartman yapılmış!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, kitabesine babası Ahmet Zeki Çamlı'nın adını eklediği tarihi I. Mahmud Çeşmesi'ne ilişkin yeni belgeler paylaştı. 

Esas Gayrimenkul'ın acı günü! Zeki Yavan vefat etti!

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Alacalı İnşaat, Japonya’ya kolon-kiriş gönderecek!

Alacalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karahan, rahmetli Zeki Karahan’ın 20 yıl önce Japon Kurosawa Construction ile işbirliğini başlattığını belirterek, "Muratlı’daki fabrikamızda Japonya’daki inşaatlar için kolon ve kiriş üreteceğiz." dedi...

İzmit gecekondu şehri mi oldu?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış, Kocaeli’yi köye ve gecekonduya benzeten AK Partili İlyas Şeker ve Zeki Aygün’e cevap verdi. Tanış, “Kocaeli bugün köye benziyorsa İzmit gecekondu gibiyse bunun baş sorumlusu sizsiniz” diye konuştu.

Kocaeli’de en planlı bölge Yahyakaptan Mahallesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Tanış, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker’in ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün İzmit ile ilgili paylaşımlarına tepki gösterdi.

Emlakkulisi.com Editörü Nuran Işık evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com editörü Nuran Işık, Zeki Aydın ile dünya evine girdi..

Zeki Alasyanın sancaktepedeki evi Haberi

Zeki Alasyanın sancaktepedeki evi

Zeki Alasya 8 Mayıs'ta hayatını kaybettiğinde 2 yıl önce İstanbul Sancaktepe'de aldığı 4 katlı evin kredisini ödüyordu. Eşi Jülide Alasya "Kredi borcumuzun bitmesine 3 ay kalmıştı. Artık maddi-manevi orada yaşamam mümkün değildi. Borcumuz da vardı. Evi satıp borçları kapattım." dedi.Jülide Alasya kalan parayla daha küçük bir eve geçtiğini...