05 / 05 / 2024

Zeki Gedikoğlu kim

Zeki Gedikoğlu kim

Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği (KİMEDER) Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu kimdir? Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği ne zaman kuruldu? İşte Zeki Gedikoğlu ve KİMEDER...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

İkiada Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İkiada Turizm Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de Bayram Altaş ve Osman Zeki Karaismailoğlu ortaklığında kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Zeki Gedikoğlu kim Haberi

Zeki Gedikoğlu kim

Zeki Gedikoğlu kimdir?

Zeki Gedikoğlu, Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği (KİMEDER) Genel Başkanı. Global inşaat sektörünün 2020’li yıllara kadar yüzde 70 artarak, 10 trilyon dolara çıkacağını belirten Zeki Gedikoğlu'nun Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği ile ilgili açıklması şu şekilde:


"Saygıdeğer meslektaşlarım;


Mensubu bulunduğumuz müteahitlik hizmetlerinin olumlu ve olumsuz yönleriyle zaman zaman Türkiye gündeminde özelliklede hiç arzu edilmeyen, deprem olaylarıyla güncelliğini korumuştur.Bu meslek grubu bazen haklı gururumuz bazende ''günah keçişi'' olmuştur.Bunun sebep ve sonuçları en başından müteahitlik sektöründe uğraşanların meselelerine sahip çıktıkları samimiyetle orantılıdır.Daha açık bir deyimle kimileri müteahittir,kimileri müteahit müsveddesidir.Bu konuyu analiz etmektir.


Derneğimizin değişmez kurallarından biride karnesi ve yeterlilik belgesi olmayana müteahitlik yaptırmayacağız.


KİMEDER Derneği meslektaşlar arasında birlik ve beraberlik içinde , dayanışma çerçevesinde mesleğimizi icra edecek eğitimli kişilerden oluşan ofisler...