18 / 05 / 2024

Zeliha Hale Öz

Zeliha Hale Öz

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Zeliha Hale Öz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıtta yeni düzenleme zorunlu hale gelecek! 

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın akaryakıt alanında usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarının önüne geçilmesi için 1 Ocak 2025’te zorunlu hale getireceği ‘Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ne (UTTS) ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Ev sahibi olmak artık orta gelirli için imkânsız!

Kredi maliyetlerinin artması vatandaşları çok fazla etkilediğini belirten CHP Milletvekili Türker Ateş, "Ev sahibi olmak orta gelirli için de imkânsız hale geliyor.

Ev sahibi-kiracı kanunlarına yeni maddeler eklenmesi zorunlu hale geldi!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, sunucu ve köşe yazarı Pınar Aydın resmi X hesabı hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev sahibi-kiracı kanunlarına yeni maddeler eklenmesi zorunlu hale geldiğini söyledi. İşte Pınar Aydın'ın o paylaşımı...

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu çözümü: Ev sahibi ve kiracıların yarısı anlaşmaya vardı!

Kira hukuku uyuşmazlıklarının çözümünde önemli bir değişiklik yaşandı. 1 Eylül 2023 tarihinde yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle kira hukukundan kaynaklanan uyuşmazlıklar için dava açmadan önce arabulucuya başvurulması zorunlu hale getirildi. 

Akaryakıtta çok konuşulacak karar! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı! Aklınızı başınızdan alacak!

Son zamanlarda akaryakıta gelen zamlar sonrası depoları doldurmak neredeyse imkânsız hale geldi. Araç sahiplerinin beklediği indirim bir türlü gelmezken, gözler bankaların akaryakıt kampanyalarına çevrildi. Akbank da bu kapsamda çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı.

Fahiş kira krizi nasıl çözülür? Sektör temsilcileri önerilerini sıraladı! 

Yeni konut arayanlar, bütçelerine göre seçenek bulamayacak hale gelirken; kiracılar zam ve tahliye baskısıyla karşı karşıya kaldı. Peki fahiş kira krizi nasıl çözülür? İşte sektör temsilcilerinin çözüüm önerileri...

Kira anlaşmazlıkları en fazla 1 ayda çözülecek! Arabuluculuk şartı 1 Eylül'de başlıyor!

Zorunlu hale getirilen ve 1 Eylül tarihinde uygulanmasına başlanacak arabuluculukla sene yaklaşık 80 bin kira uyuşmazlığı, mahkemelere gitmeden en çok bir aylık sürede çözüme kavuşturulacak.

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusu merak ediliyor. ABD’de yaşanan borç krizi ve Fed’in faiz kararı belirsizliği altındaki fiyatlamayı zor hale getiriyor. Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

İstanbul'da tek gelirle kirada yaşamak hayal değil, imkansız oldu!

İstanbul'da kiralık ev fiyatlarındaki yüzde 140'luk artış vatandaşların belini büktü. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe'nin verilerine göre, İstanbul'da tek gelirle kirada oturmak imkansız hale geldi. Konut krizine çözüm için acil adımlar atılması gerekiyor.

Sıfır araçlara sürpriz zam kararı! Yeni fiyatlar aklınızı başınızdan alacak!

Sıfır otomobil bulmak ve almak resmen olanaksız hale geldi. Kur farkından kaynaklanan artışın yanında bir kötü haber de otomobil piyasası temsilcilerinden geldi. Sıfır araçlarda mayıs ayında fiyatlara zam geleceği duyuruldu. İşte sıfır otomobil fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin ayrıntıları...

Market alışverişlerini daha ekonomik hale getirecek 7 öneri

Alışveriş merkezlerine, süpermarketlere bir kez girip kolay kolay çıkmayı başaramayanlardan mısınız? O zaman bu haberi dikkatlice okumanın tam vakti. İşte market alışverişlerini daha ekonomik hale getirecek 7 öneri...

Altus 4 Gözü Gazlı Solo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak almak isteyenler için Altus, dört gözü gazlı solo fırın ile çıkıyor karşımıza çıkıyor. Aynı anda hem fırını hem ocağı kullanmak mümkün hale geliyor.Peki Altus gazlı ocağın diğer özellikleri neler? 

Zeliha Hale Öz Haberi

Zeliha Hale Öz

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te Zeliha Hale Öz Müdürlüğü'nde kuruldu.


İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-TURİZM Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli...