03 / 05 / 2024

Zermeram Kozağaç ev fiyatları

Zermeram Kozağaç ev fiyatları

Konya Zermeram fiyatları dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. Birinci etabı 353 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

10 bin liralık evin kirası 6 bin liraya düşecek! Uzman isimden flaş açıklama! Kira fiyatlarına ne oluyor?

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, ev kiralarının önümüzdeki yıl düşeceğini iddia etti. Aşa, “İddia ediyorum, 10 bin liralık evin kirası 6 - 7 bine inecek" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Kiralık ev arayanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

İstanbul’da yaşayan 34 yaşındaki mimar M. A. ev kiralamak isterken 4 bin TL dolandırıldı. Peki ev kiralarken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Vakıfbank stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Ev sahibi ve kiracıların hakları neler?

Sonbahar aylarına yaklaşıldıkça ev kiralamak isteyenler de arttı. Okulların yüz yüze eğitime geçiş yapacağının açıklanması ve üniversitelerin de yakında açılacak olması da kiralık ev arayışlarının artmasına neden oldu. Peki mülk sahibinin ve kiracının hakları neler? İşte ayrıntılar...

İngiltere'de bir baba kızları için ağaç ev inşa etti!

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, kızları 3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için ağaç ev inşa etti...

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Rizeli genç, koronavirüse karşı ağaç ev yaptı!

Rize'nin Güneysu ilçesinde yaşayan bir genç koronavirüsten korunmak için 8 metre yüksekliğinde bulunan kiraz ağacının tepesinde inşa ettiği 8 metrekarelik evde yaşıyor.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Artvin'deki ev görenleri hayran bıraktı!

Artvin Kemerköprü köyünde çam gövdesine, içinde tuvalet, banyo, sıcak su ve çift kişilik yatak bulunan 18 metrekarelik ağaç ev görenleri hayran bıraktı. İşte Artvin'deki hayranlık uyandıran ev...

Konut devi Deutsche Wohnen’a hukuk tokadı!

Ekonomi Mühendisi Mehmet Y., konut devi Deutsche Wohnen’a ev kiralamak için başvurdu, reddedildi. Başvuruyu Alman bir isimle yeniden yaptı ve başvurusuna olumlu yanıt aldı. Irkçı şirkete ise ceza kesildi.

Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel  26 Ocak Pazar günü Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk maça ev sahipliği yapacak...

Zermeram Kozağaç ev fiyatları Haberi

Zermeram Kozağaç ev fiyatları

Konya Zermeram fiyatları konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedelin 48 ay firma bünyesinde vadelendirildiği proje 320 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Zermeram Evleri Konya'nın Meram ilçesine bağlı Kozağaç Mahallesi'nde yükseliyor. 800 milyon TL yatırım bedeline sahip projede konutların alanları 120 metrekare - 1.052 metrekare şeklinde tasarlandı. 


2+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Zermeram Kozağaç'ta 353 konutluk ilk etap teslimlerinin 2019 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 3 etap halinde hayata geçiriliyor. 


Meram Zermeram Konutları fitness, seyir terası, alışveriş merkezi, yüzme havuzu, sauna, meyve bahçeleri, yürüyüş yolları, çarşı, spor alanları ve golf sahası gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Konya Zermeram fiyatları dairelerde 295 bin TL'den, villalarda ise 1 milyon 692 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 20...