14 / 05 / 2024

zeybekçi

zeybekçi

Dünya lideri bir müteahhitlik sektörünün zamanının geldiğini söyleyen Ekonomi Bakanı Zeybekci, Yurtdışı projeleri finanse edecek bir Kalkınma Bankası modelinin hayata geçirilmesi düşüncesindeyim" dedi.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de Nuri Akın, Münip Yücel ve İsmail Aydın Günter ortaklığında kuruldu.

Şantiye Şefliği Hakkında Yönetmelik'te değişiklik yapılması talebi!

Şantiye Şefliği Hakkında Yönetmelik'te değişiklik yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'da iş yerini kapatan esnaflar meclis gündeminde!

Antalya ilinde Mart 2020-Şubat 2021 tarihleri arasında iş yerini kapatan esnaflar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

Kaş için hazırlanan imar planı mecliste!

Antalya'nın Kaş ilçesi için hazırlanan imar planı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek ve Etnografya Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 2006 yılında boşaltılan cezaevi binasının "Zeybek ve Etnografya Müzesi" olarak hizmete açılması için çalışma başlatıldı.

Kaş'ta imar barışı ile kaçak yapı inşa edildiği iddiası mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya'nın Kaş İlçesi'nde imar barışı gerekçesiyle birçok kaçak yapı inşa edildiği iddiasını meclis gündemine taşıdı...

Mehmet Zeybek kimdir?

Mehmet Zeybek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Zeybek kimdir? Mehmet Zeybek bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Zeybekçi: Faizin dezavantajını kaldırmak için destek vereceğiz!

Ekonomi Bakanlığı ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) ortaklığında düzenlenen 'İstişare Toplantısı'na katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci,"Evet, faizin yüksekliğini biliyoruz. Yüksek faiz ortamında yatırım yapılmaz, biliyoruz. " dedi.

zeybekçi Haberi

zeybekçi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yurtdışındaki müteahhitlik projelerinin finansmanı ile ilgili, "Yeni bir Kalkınma Bankası modelinin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaları başlatmamızın fayda sağlayacağı düşüncesindeyim" dedi. 


Zeybekci, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) işbirliğiyle Sheraton Oteli'nde düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni"nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 2023 yılında 500 milyar dolar mal, 150 milyar dolar hizmet ihracatı hedefi olduğunu belirterek, inşaat sanayisinin söz konusu hedefleri gerçekleştirmek adına önemini kaydetti. İnşaat sanayisinin ülke için büyüme ve istihdam anlamına geldiğini belirten Zeybekci, bugüne kadar firmaların yurtdışında üstlendiği 7 bin 713 projenin toplam tutarının 301,2 milyar dolara ulaştığını söyledi. Türk müteahhitlerin çeşitli coğrafyalarda üstlendikleri katma değeri yüksek projelerin dünya tarafından takdir gördüğünü dile getiren Zeybekci, "Artık fasoncu değil ihtiyacı ortaya çıkaran, projesini hazırlayan, şartlan...