02 / 05 / 2024

zeytinburnu Çırpıcı Kent Parkı

zeytinburnu Çırpıcı Kent Parkı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un ilçelerinde yatırım ve hizmetlerine 11 yıldır hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda; 150 bin metrekare alana sahip İstanbul Çırpıcı Kent Parkı, İstanbulluların hizmetine açılıyor.

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Skoda Fabia Eylül fiyatlarıyla sürücülere göz kırpıyor. İşte Skoda Fabia’nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Skoda Fabia tasarım ve teknolojinin bir araya gelişiyle sürücülere müthiş deneyimler yaşatıyor. Fabia Eylül ayı fiyatlarıyla da alıcılarını bekliyor. İşte Skoda Fabia'nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Zeytinburnu'nda 29.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Bakırköy 7. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Maltepe Mahallesi, 2936 ada 9 parselde yer alan fabrikayı 29 milyon 245 bin TL'ye icradan satıyor...

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kent Konseyi'nden Yerebatan Sarnıcı açıklaması: Endişeliyiz!

İstanbul Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu, İBB’nin Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirmek için Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na gönderdiği projenin reddedilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada "Yerebatan Sarnıcı için endişeliyiz" denildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

zeytinburnu Çırpıcı Kent Parkı Haberi

zeytinburnu Çırpıcı Kent Parkı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un ilçelerinde altyapıdan çevreye, ulaşımdan sağlığa kadar tüm alanlarda yatırım ve hizmetlerine 11 yıldır hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda; 150 bin m2 alana sahip İstanbul Çırpıcı Kent Parkı, İstanbulluların hizmetine açılıyor. Bunun yanı sıra İstanbul İtfaiyesi’ne 2 yeni itfaiye istasyonu ile 99 adet itfaiye aracı daha katılıyor. 


İSTANBUL ÇIRPICI KENT PARKI

Toplam Alan: 150.000 m²


• Spor Aktivite Alanları      

- Halı Saha (2 Adet)      

- Basketbol Sahası (2 Adet)      

- Tenis Kortu (5 Adet)      

- Sentetik Buz Pisti      

- Fitness Salonu      

- Yürüyüş Yolları

- Koşu ve Bisiklet Parkuru      

- Tribün (1.350 kişi kapasiteli) 

• Çocuk Oyun Grupları ve Macera Alanları

- Yağmur Parkı      

-...