29 / 04 / 2024

zeytinburnu kentsel dönüşüm projeleri

zeytinburnu kentsel dönüşüm projeleri

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bir adımın daha atıldığına dikkat çekti. 

Ömer Arısoy: Kentsel dönüşüm projelerimizi sonuçlandırıyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ne konuk oldu. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan başkan Arısoy, projelerin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Zeytinburnu’nun dönüşümü her zaman ilk önceliğimiz oldu!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaptığı açıklamada, Zeytinburnu Belediyesi olarak ilk günden beri ilçenin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışmak olduğunu dile getirdi.

Zeytinburnu kentsel dönüşümle farklı bir çehreye kavuştu!

Zeytinburnu konum olarak, doğusunda Fatih, kuzeydoğuda Eyüp, kuzeyinde Bayrampaşa, batısında Güngören, Bakırköy, kuzeybatısında Esenler, güneyinde ise Marmara Denizi’yle çevrilidir.

Zeytinburnu’nda 1.250 konut ve iş yeri yıkılacak!

17 Ağustos depremi sonrasında kentsel dönüşümün başlatıldığı pilot ilçelerden biri olan Zeytinburnu’nda kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Alınan karara göre Sümer Mahallesi’nde 1.250 konut ve iş yeri daha yıkılıp yerinde dönüştürülecek.

Murat Aydın: Dönüşüm geçirmeyen tek bir yapı kalmayacak!

Zeytinburnu ’da 4. dönem için yarışa katılan Ak Partili Murat Aydın, ilçede 17 Ağustos depreminden önce inşa edilmiş tüm binaların yıkılarak yeniden yapılacağını söyledi.

Murat Aydın: Halktan 5 kuruş almadan kentsel dönüşüm yaptık!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Sümer Mahallesi’nde 455 daire ve 29 işyerini hak sahiplerine teslim ettik. 200 milyon liralık projede, halkımızdan 5 kuruş para almadık” dedi...

Sümer Mahallesi'ndeki 1.250 konut yıl sonunda teslim edilecek!

Sümer Mahallesi'nde bin 250 konutu yıl sonunda teslim edecek olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın gündeminde Merkezefendi ve Çırpıcı Deresi kenarı var. İlçenin 20 yılda tamamen dönüştürülmesi hedefleniyor

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bir adımın daha atıldığına dikkat çekti. 

Zeytinburnu Locamahal Kentsel Dönüşüm projesinde anahtarlar teslim edildi!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri yapıldı. Anahtar teslim törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağladı.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından devam eden Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projede gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı. 

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm tam gaz!

2 yıllık görev süresinde yapılan çalışmalarını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

KİPTAŞ Locamahal kentsel dönüşüm projesinde sona yaklaşıldı! 

KİPTAŞ tarafından devam eden Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde son aşamaya gelindi. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 80 seviyesine geldi. 

Ömer Arısoy: Kentsel dönüşüm projelerimizi sonuçlandırıyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ne konuk oldu. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan başkan Arısoy, projelerin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi işte böyle olacak!

TOKİ’nin yapacağı Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hak sahiplerine tanıtıldı. ‪Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan projenin başlangıcı için hak sahiplerinin 3’te 2 çoğunluğu aranacak...

Zeytinburnu'ndaki İETT sitesinde kentsel dönüşüm tartışması! 

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İETT Sitesi sakinlerine, kentsel dönüşüm kapsamında evlerini boşaltmaları için 3 gün süre tanıdı. Kendilerine yer gösterilmeden ve kira desteği verilmeden evlerinden çıkmaları söylenen vatandaşlar belediye kararına tepki gösterdi...

zeytinburnu kentsel dönüşüm projeleri Haberi

zeytinburnu kentsel dönüşüm projeleri

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bir adımın daha atıldığına dikkat çekti. Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Arısoy, “İETT Blokları, Zeytinburnu’nda Merkezefendi Mahallemizde bulunan ve 20 yıldır adeta kangren olan bir yerdi. Buranında plan sorununu çözdük” diye konuştu.

Plan kaynaklı problemlerin çözüme kavuşturuldu ve kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı en son bölge olan Merkezefendi Mahallesi’ndeki 252 konutlu İETT Blokları oldu. Konuya ilişkin açıklamalar yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, şunları kaydetti:

“Hak sahipleri ile özel sektör arasında uzlaşma sağlandı. Projenin onaylanmasının ardından özel sektör tarafından inşaata başlanacak, sürecin de takipçisi olacağız. Çok şükür işleri yoluna koyduk. İlerlemeye devam ediyoruz.”

YIKIM TAMAMLANDI, PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yıkım sürecinin bitirildiğini vurgulayan Arısoy, “Mevcut durumda 10 blokta 252 daire bulunmaktaydı. Konsept...