30 / 04 / 2024

zeytinburnu locamahal konut teslimleri

zeytinburnu locamahal konut teslimleri

Kiptaş Locamahal Evleri fiyat listesi 641 bin TL'den başlıyor. Proje Kiptaş tarafından İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de inşa ediliyor...

Selenium Park Zeytinburnu evlerinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'da inşa edilen Selenium Park Zeytinburnu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 5 adet konut yüzde 25 indirimle satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Vakıflar İstanbul'da 13 konut satacak! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 13 konut satacak. Satışa çıkarılan konutlar Zeytinburnu, Bakırköy, Beşiktaş, Eyüpsultan'da yer alıyor.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında acele kamulaştırma başladı! 334 konut ile 106 iş yerinde dönüşüm başladı

Zeytinburnu'nda çoğunluğu imar mevzuatına aykırı olan ve afet riski taşıyan yapılar tasfiye edilip ilçe belediyesince acele kamulaştırma yapılıyor.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde KDV’siz 41 Konut ve 51 iş yeri 17 Ocak 2023’te açık artırma ile satışa çıkarılıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir ilan daha yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 17 Ocak 2023’te İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde 41 Konut ve 51 iş yeri müzayedesi ilanını yayımladı.

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu'na 456 yeni konut geliyor! 

Yeni yatırımlar için start veren BOSS4 Gayrimenkul, Alya Merkezefendi projesiyle 456 adet konut ve 15 adet dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları katlandı? Yatırımcılar akın ediyor!

Zeytinburnu, ulaşım ağının çeşitlilik kazanmasıyla geliri yüksek yatırımcılar tarafından da tercih edilir oldu. Özellikle sahil bölgesinde yer alan projeler gün geçtikçe katlanıyor. Peki Zeytinburnu'nda konut fiyatlarında son durum ne?

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konut dönüşüm için kullanılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konutun kentsel dönüşüm için kullanılacağını söyledi.

zeytinburnu locamahal konut teslimleri Haberi

zeytinburnu locamahal konut teslimleri

Kiptaş tarafından inşa edilmekte olan Locamahal Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerine yer verildi. Toplam 1.262 konuta yer verilen Locamahal projesi İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de yükseliyor. 
 

Kiptaş Locamahal Konutları'nın büyüklükleri 119 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatılansmana özel olarak minimum 5 bin 750 TL’den başlangıç gösteriyor. 

Dairelerin 2020 Aralık tarihinde teslim edilmesi planlanan Locamahal Veliefendi projesi; sahil - E-5  arasında yer alan konumuyla yatırımcılara büyük avantaj sağlıyor. 
 
Locamahal Konutları projesinde;

Temalı çocuk oyun alanları
Spor sahaları
Fitness merkezi
Sauna
Türk Hamamı
Havuz
Yürüyüş-koşu 
Bisiklet parkurları olanakları da sunuluyor. 
 

20 blok şeklinde yükselen proje sahil hattıyla, E-5 Otoyolu’na yakınlığıyla, Metro, Metrobüs, deniz otobüsü, Avrasya Tüneli ve  Marmaray  gibi tüm toplu ulaşım akslarının merkezinde yer alıyor.