23 / 05 / 2024

Zigana Dağı kar yağışı

Zigana Dağı kar yağışı

Gümüşkayak Tesisleri yetkilisi Bayram Yakut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhane'nin Torul ilçesinin 2 bin 100 rakımlı Zigana Dağı'nda iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı, turizmcilerin yüzünü güldürdü...

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

Ucuz ev alayım derken tuzağa düşmeyin! Uzmanlar uyardı: 'Hisseli ev' ilanlarına dikkat!

Gayrimenkul sektöründe daha çok arsa ve tarla ilanlarında bulunan ‘hisseli’ tanımına artık konutlarda da karşılaşılıyor. Daha uygun fiyatlı bu konutlar için uzmanlar uyarıyor: cazip görünse de riskler var...

Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!

Eski bir Apple modeli olan iPhone 11, satıştan kaldırılmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketler, sınırlı sayıda stokla tekrar satışa sunuldu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı sayıda ve cazip bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

Konut satışları 3 itici gücün etkisiyle canlandı!

Konut satışlar üç itici gücün etkisiyle anlandı. Devlet teşviki ile kredi oranını yüzde 0.69’a kadar düşüren Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne soluk olurken, döviz yatırımından kazananlar da karını yönlendirecek uygun limanlar aramaya başladı. 

Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacının da karşılanacağı limanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Çiftalan Mahallesi, Liman Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. Söz konusu limandan Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacı da karşılanacak.

Kiradaki yüksek artışın nedeni bulundu: Hayalet evler!

Kiraya yüzde 25 zam sınırının getirilmesinden hoşlanmayan, tahliyeden korkan ve piyasanın yükselmesini bekleyen mülk sahipleri evlerini boş tutmaya başladı. Çin ve bazı Arap ülke vatandaşları da kar satışı için evlerini kiralamıyor. Boş tutulan bu 'hayalet evler' ise yeni zamları tetikliyor.

Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacının da karşılanacağı limana onay verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, İstanbul’un Karadeniz kıyısında inşa edilecek olan çimento limanı projesine bir buçuk sene sonra onay verildi. İşte ayrıntılar...

Her şey hazırlandı.. Vatandaş nefesini tuttu! Erdoğan açıkladı! Bu hamle doğalgaz faturalarına etki edecek

TPAO Genel Müdürü Bilgin, Karadeniz gazının sisteme aktarılmaya başlanacağı aşamanın ne zaman olacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha evvel Karadeniz gazının 20 Nisan'da çıkarılacağını ve bütün kurgulamanın buna göre olduğunu ilan etmişti.

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

Vali Yerlikaya'dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan İstanbullulara dikkat çeken bir uyarı geldi. Ali Yerlikaya, kuvvetli kar sağanaklarının beklendiğine dikkat çekti ve "Dışardaysak evlerimize dönelim" diye konuştu. Peki İstanbul'da kar sağanakları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte 5 günlük hava tahmini…

İstanbul’da Aybar Kar Fırtınası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 9-14 Mart tarihlerinde Aybar Kar Fırtınası, İstanbul’u etkisi altına alacak. Peki Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte detaylar…

Yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira zamları ev sahipleri ve kiracıları da karşı karşıya getirdi. Peki yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Kiracılar hangi masrafları kiradan düşebilir?

Kiralardaki artış sürerken, kiracılar konut ya da binaya ilişkin ek masraflarla da karşılaşabiliyor. Peki kiracı, hangi masrafları öder, hangi masraflar kiradan düşebilir? İşte ayrıntılar..

Zigana Dağı kar yağışı Haberi

Zigana Dağı kar yağışı

Gümüşkayak Tesisleri yetkilisi Bayram Yakut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zigana'da kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığını söyledi.


Yakut, aralık ayı başında yağan kar sonrası sezonu açtıklarını anımsatarak, "Üç hafta süren sezon sonrası yaklaşık 40 günlük kuraklık yaşadık. Kar yağışını bekledik ve şimdi yağan kar kayak için yeterli" dedi.


Mevcut karın üzerine biraz daha yağması halinde, 15 Mart'a kadar sezonun sürebileceğini ifade eden Yakut, şunları kaydetti:


"Kar geç olsa da geldi. Her şey hazır, pistlerimiz kayakseverleri bekliyor. 800 ve 300 metre uzunluğundaki pistlerimiz kayak için hazır. Kar ezme makinesi ile pistteki karı ezdik. Hafta sonu olması dolayısıyla kavakseverleri bekliyoruz. Ortam ve kayak pistleri güzel. Kayakseverler rahatlıkla kayabilirler. Kar yağışı geç kaldı ama buna da...