07 / 05 / 2024

Zihni Aldırmaz kentsel dönüşüm konuşması

Zihni Aldırmaz kentsel dönüşüm konuşması

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Dünya Akıllı Kentler Zirvesi" ne konuşmacı olarak katıldı. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmek gerekir. Kentsel dönüşüm için bina yapmak yetmez...

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Helmann radarına kentsel dönüşüm projelerini aldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Helmann, konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminde yakalamış olduğu başarılardan sonra kentsel dönüşüm projelerini radarına aldı.

Bakan Nebati'den kentsel dönüşüm açıklaması: Türkiye'nin her ilinden ciddi talep aldık!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme ilişkin yürüttükleri kampanya kapsamında Türkiye'nin her ilinden ciddi talep aldıklarını dile getirdi.

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Aldırmaz tarafından kuruldu.

Mehmet Aldırmaz, Akfen GYO yönetim kurulu üyesi oldu!!

Akfen GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın  Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi.

Burcu Esmersoy'a kentsel dönüşüm piyangosu!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlüler arasında yer alan Burcu Esmersoy'a kentsel dönüşüm piyangosu vurdu. Esmersoy’un Nişantaşı’nda aldığı ev kentsel dönüşüme girdi. 

HK Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HK Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çakırca ve Ömer Aldırmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Vakıf Sokak'ta kuruldu.

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi alanı hakkında şok iddia!

Zihni Aldırmaz'ın döneminde yapılan yanlışı düzeltmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yasada olmayan 'spor parkı' diye bir kavram üreterek yanlışa devam etti

Kocaeli kentsel tasarımı Golden City Awards'dan ödül aldı!

Kocaeli Büyükşehir'e "En İyi Akıllı Kent Teknolojisi" ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışma olan Golden City Awards'dan ödül aldı.

Ömer Albayrak:Tekirdağ için kentsel dönüşüm çok önemli!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Albayrak, "Tekirdağ, birinci derece deprem kuşağı üzerinde yer aldığından kentsel dönüşüm çalışmaları büyük önem taşıyor" dedi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm büyük önem taşıyor!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Albayrak, "Tekirdağ, birinci derece deprem kuşağı üzerinde yer aldığından kentsel dönüşüm çalışmaları büyük önem taşıyor" dedi.

Zihni Aldırmaz kentsel dönüşüm konuşması Haberi

Zihni Aldırmaz kentsel dönüşüm konuşması

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Dünya Akıllı Kentler Zirvesi" ne konuşmacı olarak katıldı. İngiltere'nin Başkenti Londra Merkezli EurAsia Strategies tarafından İstanbul Conrad Otel'de düzenlenen zirveye 30'u aşkın ülkeden 100'ün üzerinde alanında lider kişiler katıldı. "Kentsel Dönüşüm" konulu oturumun Moderatörü Extansa Genel Müdürü Özlem Gökçe'nin açış konuşmasının ardından ilk sunum Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz tarafından yapıldı. Zihni Aldırmaz, slayt gösterisi ile desteklediği konuşmasında Adana'daki akıllı projeleri anlattı, kentsel dönüşüm adına yapılan uygulamalardan bahsetti. Kentsel dönüşümün bina yapmaktan ibaret olmadığını vurgulayan Zihni Aldırmaz, "Kentlerde öncelikle 'mecburiyet caddeleri'dediğimiz insanların hizmet almak için geldiği tarihi kent dokusu içinde kalmış bölgelerdeki sorunun çözülmesi gerekir. Bunun için hizmeti vatandaşın ayağına götürmek gerekir. Kentsel dönüşüm için bina yapmak yetmez. Bunun sosyal...