17 / 05 / 2024

Zincirlikuyu arsa özelleştirmesi

Zincirlikuyu arsa özelleştirmesi

2007 yılında Bakanlar Kurulu, satılacak olan Zincirlikuyu'daki Karayolları arsasına 460 milyon 550 bin lira değer biçmiş. Satış fiyatına göre, 96 bin 505 metrekarelik arsanın metrekaresi 4 bin 72 liraya denk gelmiş.

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

O ildeki 439 bin 803 metrekarelik 14 arsa 48 taksitle satılıyor! Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bodrum'da yer alan 14 arsa 48 taksitle satılıyor. İşte Bodrum'daki satışa ilişkin tüm detaylar...

Arsa özelleştirmelerinden ne kadar gelir elde edildi?

CHP’nin TBMM Grubu tarafından açıklanan rapora göre; bu yıl içerisinde arsa ve arazi özelleştirmelerinden 86.7 gelir elde edildi. 

ÖİB'den Kocaeli'de satılık 2 arsa!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'deki 2 arsa için satış kararı aldı.

İzmir Limanı özelleştirmesi iptal edildi!

İzmir Limanı’nın özelleştirilmesi iptal edildi. Özelleştirilmnin iptali ile Türkiye'nin 1 milyar 275 milyon dolarlık net doğrudan yatırımının kaybedildiği açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Kırklareli Lüleburgaz'daki arsa 16 milyon TL'ye satıldı!

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Kırklareli ili Lüleburgaz İlçesi Kurtuluş Mahallesi'ndeki arsa özelleştirildi..

Kayseri Kocasinan'da 2 arsa 20.7 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Kayseri İli Kocasinan İlçesi Tanpınar Mahallesi'ndeki 2 arsa özelleştirildi..

Kalamış Limanı'nın özelleştirmesi davalara takıldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Kalamış Yat Limanı'nı kaleme aldı.

Ankara Yenimahalle Susuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor..

ÖİB İzmir'deki 4 arsa ve 80 daireyi satacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan karar gereğince İzmir'deki 4 arsa ve 80 daire satış yöntemi ile özelleştirilecek..

Atıl kamu arsa ve binaları değerlendirilecek!

Maliye Bakanlığı, vergi dışı gelirleri artırmayı amaçlayan yeni bir paket üzerinde çalışıyor. Pakette, özelleştirme kapsamı dışında bulunan kamu kuruluşlarının arsa, arazi, bina gibi atıl varlıklarının değerlendirilmesine ağırlık verilecek.

Zincirlikuyu arsa özelleştirmesi Haberi

Zincirlikuyu arsa özelleştirmesi



Zincirlikuyu arsasının fiyatı 460 milyon YTL


Hükümet, Zincirlikuyu'daki Karayolları arsasının metrekaresine 4 bin 772 YTL değer biçti. Emlak uzmanları, ''Deva piyasayı yükseltti. Bu fiyat kelepir'' diyor


FEHİM GENÇ


    İstanbul'un en değerli arsası olarak nitelenen Zincirlikuyu'daki Karayolları arsasına Bakanlar Kurulu 460 milyon 550 bin YTL değer biçti. Bakanlar Kurulu'nun 19 Temmuz 2006 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararında yer alan satış fiyatına göre, 96 bin 505 metrekarelik arsanın metrekaresi 4 bin 772 YTL'ye denk geliyor. 

    Yerli-yabancı birçok firmanın göz koyduğu arsaya Bakanlar Kurulu'nun biçtiği fiyat şaşkınlıkla karşılanıyor. İki cephesinden ana yollara ve Boğaziçi Köprüsü'ne bağlanma imkanının yanı sıra eğimli yapısı...