10 / 05 / 2024

ziraat bankası kiralık arazi

ziraat bankası kiralık arazi

Çiftçilere ait üretim alanlarının Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarılması meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faizlerindeki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son durum ne? 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramı müjdesi! Aylık 831 TL taksitle kredi verecek!

Ziraat Bankası, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Anında kredi imkanı ile aylık 831 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Akaryakıtı ucuza getirmek isteyenlere güzel haber geldi! Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasını açıkladı!

Akaryakıt masraflarından sıkılanlara özel bir kampanya! Ziraat Bankası’ndan akaryakıt tüketicilerini sevindiren müjdeli bir kampanya geldi. Ziraat Bankası kapsamında yer alan Bankkart sahiplerinin belirli bir tutarda harcama yapması koşuluyla Lira puan kazanabilecekler. Bu sayede akaryakıt alımların

Ziraat Bankası'ndan büyük bir müjde geldi

En fazla kampanya yapan kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan yeni emekli olacak vatandaşlar hakkında önemli bir müjde geldi.

Ziraat Bankası’ndan akaryakıt alan araç sürücülerine büyük jest! Hesaplara para yatacak!

Peş peşe düzenlediği kampanyalarla gündemdeki yerini korumaya devam eden Ziraat Bankası, yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Akaryakıt sektörüne özel düzenlenen kampanya kapsamında araç sürücülerinin hesabına 75 TL yatırılacak.

Ziraat Bankası bunu yapan herkesin hesabına para yatırıyor! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya kapsamında, müşterilerinin hesabına 300 TL yatıracağını açıklayan Ziraat Bankası, detayları ve katılım koşullarını da paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası resmen coştu! Hesaplara tam 1.000 TL yatıracak!

Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla büyük ses getirmeye devam ediyor. Kampanya kapsamında, verdiği hediyeler konusunda oldukça bonkör olan Ziraat Bankası yeni düzenlediği kampanya aracılığıyla da müşterilerine tam bin TL vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası tüm müşterilerine gönderdiği mesajla hesaplara 500 TL yatıracağını duyurdu!

Bankalar yeni kampanyalar yaparak birbirleriyle adeta kıyasıya bir mücadele içine girerken, Ziraat Bankası da bu kapsamda büyük ses getirecek bir kampanya düzenledi. Ziraat Bankası, kampanya kapsamında 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan bayram ettirecek kampanya! Başvurana geri ödemesiz 2.500 TL hediye!

Ziraat Bankası, her geçen gün yeni bir kampanyayla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Peş peşe düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Ziraat Bankası, şimdi yeni bir kampanyayla daha gündeme geldi.

ziraat bankası kiralık arazi Haberi

ziraat bankası kiralık arazi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, çiftçilere ait üretim alanlarının Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Karaduman, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Saadet Parti'li Karaduman, ''Aşağıdaki sorularımın Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Anayasanın 98'inci ve İçtüzüğün 96 ve 99'uncu maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim'' diye konuştu.

Karaduman, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Türkiye'de tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla kurulan Ziraat Bankası tarafından borcunu ödeyemeyen çiftçilere ait tarla ve bahçelerin satılığa çıkartıldığına dair haberler ulusal basında yer almıştır. Bankanın internet sitesinde 890'ı tarla/bağ/bahçe, 120'si arsa olmak üzere toplamda 1940 adet gayrimenkulün satılığa çıkartıldığı görülüyor. Tarımsal üretim yapılan alanların üretici olmayan kişilere geçmesi riski düşünüldüğünde bu durumun üretime ciddi...