10 / 05 / 2024

Ziraat GYO Cağaloğlu binası değerleme raporu

Ziraat GYO Cağaloğlu binası değerleme raporu

Ziraat GYO'nun Cağaloğlu binasının değeri belli oldu. Ziraat GYO tarafından Cağaloğlu binasının değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Cağaloğlu'nda taşınmalar hızlandı! Vatandaşlar sebepleri sıraladı!

91,5 bin takipçili Önder Kaya İstanbul Gezgini isimli kullanıcının, sosyal medya hesabından İstanbul Cağaloğlu'nda hızlanan taşınmalar ile ilgili yaptığı paylaşımına farklı yorumlar geldi. Peki bölgede taşınmalar niye hızlandı? Vatandaşlar ne diyor? İşte gelen yorumlar...

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı!

Ziraat GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, 1405 ada 193 parsel üzerinde konumlu 3 adet dükkan ve 45 adet konut nitelikli toplam 48 adet bağımsız bölümden oluşan projenin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı.

İFM Ziraat Kuleleri'nin değeri bir yılda ikiye katlandı! 

Ziraat GYO, Ümraniye'de yer alan İFM Ziraat Kuleleri'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Gayrimenkullerin değeri resmen ikiye katlandı. İşte o rakamlar...

Ziraat GYO'nun 4 gayrimenkulünün 2023 yıl sonu değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Tünel Binası, Fethiye Projesi, Cağaloğlu Binası, Taksim Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. İşte detaylar...

Ziraat GYO'nun Pırlanta Sitesi'ndeki taşınmazının değeri 14 milyon TL oldu!

Ziraat GYO, İstanbul Fikirtepe'deki Pırlanta Sitesi'nde yer alan 1 dükkana ilişkin hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin değeri 5.90 milyar TL!

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi Projesi'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Bu kapsamda Saraçoğlu projesinin 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 5 milyar 90 milyon 654 bin 341 TL oldu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Ziraat GYO, 2023'ün 3. çeyreğinde 420,1 milyon TL kira geliri elde etti! 

Ziraat GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını ve faaliyet raporunu yayımladı. İşte Ziraat GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

Ziraat GYO Cağaloğlu binası değerleme raporu Haberi

Ziraat GYO Cağaloğlu binası değerleme raporu

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Cağaloğlu binası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Ziraat GYO Cağaloğlu binası, İstanbul Fatih'te Alemdar Mahallesi 33 ada 22 parselde yer alıyor. Bahçeli dükkan vasıflı gayrimenkul, lokasyon olarak oldukça merkezi ve hareketli bir yerde bulunuyor. Gayrimenkul, toplu taşıma araçlarına ve sosyal donatı alanlarına yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

Ziraat GYO Cağaloğlu binası için Fatih Belediyesi imar servisinde yapılan evrak incelemeleri ve şifahi sorgulamalar sonucunda olumsuz bir karar bulunmadığı görüldü. 

Ziraat GYO Cağaloğlu binasının değeri 36 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 43 milyon 70 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün aylık piyasa kira değeri ise 160 bin TL olarak açıklandı. 

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:
Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g)...