21 / 05 / 2024

Ziya Mescioğlu mudanya yeniden inşa edilecek

Ziya Mescioğlu mudanya yeniden inşa edilecek

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdiği izin yazısı ile bölgeden konut almak isteyen vatandaşların endişelerine çözüm sağlanmış olacak.

Emeklilikte rahat etmek için 10 sene bunu yapın! Uzmanından BES tüyoları..

​​​​​​​Milyonlarca emekli maaşlarının azlığından, aldıkları aylıklarda geçinememekten şikayetçi. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya yaptığı paylaşımda, emeklilikte rahat etmek isteyenlere BES'i tavsiye etti. BES'te kazanmanın tüyolarını verdi.

10 hisse belirle, gelirinin yüzde 10'uyla her ay düzenli alım yap!

Borsa ve hisseler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl düzenli gelir elde edileceği oluyor. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve yapılan yorumlar...

Borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber!

Günün ilk yarısında yükselen borsa yatırımcıların gündemindeki yerini korurken Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber verdi. İşte Mescioğlu'nun o paylaşımı...

Halka arzlar, faizler piyasayı nasıl etkiledi? 2024 yatırımcılar için daha mı iyi olacak?

Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından halka arzlar, faizler ve borsa ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

SPK piyasayı okuyabiliyor mu?

Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "SPK piyasayı okuyabiliyor mu?" başlıklı bir analiz yayınladı. İşte Mehmet Mescioğlu'nun o paylaşımı ve yapılan yorumlar...

Borsacılar Avrupakent GYO'daki yüzde 10'luk iskontoyu az buldu!

Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından Avrupakent GYO'nun halka arzında yüzde 10 iskontonun çok az olduğuna dikkat çekti. İşte Mescioğlu'nun o paylaşımı ve yapılan yorumlar...

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Konya Huğlu ve Üzümlü'ye OSB müjdesi!

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün tamamlandı. Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Huğlu ve Üzümlü'ye organize sanayi bölgesi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısının Bursa'ya ilgisi arttı!

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı düzenlendi. Fuara katılan Mescioğlu İnşaat'ın sahibi Mimar Yavuz Murat Mescioğlu, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Güzelyalı Likoğlu Rezidans’ın temeli atıldı!

Mudanya, Güzelyalı’da hayata geçirdiği ödüllü projelerle tanınan LİK Yapı ve İnşaat’ın yeni projesi Likoğlu Rezidans’ın temel atama töreni bugün gerçekleşti.

Yabancıya oturma izni konut satışlarını artıracak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, yabancı yatırımcılara oturma izni verilmesiyle geçen yıl konut satışından elde edilen 5 milyar doların, ilk etapta 10 milyar dolara çıkabileceğini söyledi.

Ziya Mescioğlu mudanya yeniden inşa edilecek Haberi

Ziya Mescioğlu mudanya yeniden inşa edilecek


İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ile 30’a yakın İMSİAD üyesi müteahhit ve sanayici, son günlerde Mudanya ilçesini yakından ilgilendiren 1/1000 ve 1/5000 ölçekli planları hakkında alınan mahkeme kararlarını istişare etmek üzere Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Bursa 2. İdare Mahkemesi’nin kararı, 1/5000 ölçekli imar planı revizyonunun ve 1/1000 ölçekli revizyon imar planının iptali yönündeydi.


Toplantıda, Mudanyalıları yakından ilgilendiren 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planlarının iptaline ilişkin kararlar sonucunda bölgeden konut alan veya almayı planlayan vatandaşların mağdur olmalarının önüne geçmek için İMSİAD Üyesi müteahhitler ve Mudanya Belediyesi’nin nasıl bir yol izleyeceği istişare edildi. Ziyarette Mudanya’nın önemli bölgelerinden olan Güzelyalı’da tapu devri ve satış işlemlerinde Mudanya halkını yakından ilgilendiren mahkeme kararları...