05 / 05 / 2024

Ziylan Grup satış süreci

Ziylan Grup satış süreci

Ziylan Grubu, 2012 yılından beri ulusal ve uluslararası çok sayıda fon ve kuruluşla yürüttüğü ortaklık görüşmelerini sonuçlandırdı. Ziylan Grup, BİM, Gözde Girişim ve Mater Footwear ile ortak oldu...

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İnal tarafından kuruldu.

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

2021’de gayrimenkulde yeni rekorlar gelebilir!

Pandemiye rağmen gayrimenkule olan talebin düşmediğini dile getiren Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp 2021 yılında yeni rekorların gelebileceğini söyledi.

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Ziylan Grup satış süreci Haberi

Ziylan Grup satış süreci

Ziylan Grup, BİM, Gözde Girişim ve Mater Footwear BV ile ortaklık anlaşması imzaladı. FLO, Polaris, Kinetix ve Lumberjack gibi markaları ve 295 mağazası ile Türkiye ayakkabı perakende sektörünün en büyük şirketi olan Ziylan Grubu ile Konsorsiyum arasında %50-%50 eşit ortaklık anlaşması yapıldı.


Üretimden perakendeciliğe uzanan yarım asırlık tecrübesiyle Türkiye ayakkabı perakende sektöründe ilklerin öncüsü olan Ziylan Grubu, 2012 yılından beri yürüttüğü ortaklık görüşmelerini sonuçlandırdı. Bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası fon ve kuruluşun tekliflerini değerlendiren Ziylan Grubu, Türkiye’nin en büyük perakende şirketi BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., Yıldız Holding’in hissedarı olduğu Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Turkven’in danışmanlığını yaptığı girişim sermayesi fonlarının iştiraki Mater Footwear BV’den oluşan konsorsiyum ile %50-%50 ortaklık anlaşması imzaladı. Ziylan Grubu,  bu anlaşmayla 2023 yılında...