02 / 05 / 2024

Zonguldak bina boşaltma

Zonguldak bina boşaltma

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde meydana gelen heyelanın ardından mahalle yolunun bir bölümü çöktü. AFAD ekipleri tarafından 3 ev risk nedeniyle tahliye edildi.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

LG'nin yeni kablosuz dikey süpürgesi A9T Ultra satışa çıktı! İşte güncel fiyat listesi...

LG, otomatik toz boşaltma fonksiyonuna sahip, çıkarılabilir ve aynı anda şarj edilebilir bataryası ile 120 dakikaya varan kullanım sunmayı başaran yeni kablosuz dikey süpürgesi LG A9T Ultra'yı beğeniye sundu. Peki, LG A9T Ultra kaç TL, özellikleri ne? 

Ford Transit Kamyonet uygun fiyatla bayilerde! Satışta ve satış sonrası kampanyaları kaçırmayın

Ford Transit Kamyonet, Yüksek tavanı ve geniş yük alanı sayesinde, taşınması zor olan büyük eşyaların bile kolaylıkla taşınmasına olanak tanır. Ayrıca, arka kapılardan açılan geniş açıklık, yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştırır. İşte 2023 Nisan ayı fiyat listesi

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

İzmit'te toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı!

İzmit Turgut Mahallesi Evliya Çelebi Sokak üzerinde yer alan iki bina toprak kayması nedeniyle boşaltıldı.

Sultangazi'deki iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşaat kazısı yapılan iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Sancaktepe'de 4 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'deki 4 katlı bina tahliye edildi.

Avcılar Ambarlı'da kolonu çatlayan 5 katlı bina boşatıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da kolonlarında çatlak meydana gelen 5 katlı bina boşaltıldı...

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Zonguldak bina boşaltma Haberi

Zonguldak bina boşaltma

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşanan heyelan sonucunda, mahalle yolunun bir bölümü çöktü. AFAD ekipleri tarafından 3 ev risk nedeniyle tahliye edildi.

CNN Türk'te yer alan habere göre; heyelan, saat 18.30 sıralarında Bölüm Mahallesi Hasanoğlu Sokak'ta yaşandı. İki gün boyunca devam eden yağmur sonrasında oluşan heyelanda sokakta bulunan yolun bir bölümü çöktü. Heyelan sonrasında bölgeye AFAD ve polis ekipleri yönlendirildi.

Yol dubalarla araç ve yaya trafiğine kapatıldı. AFAD ekipleri de yaptıkları incelemede toprağın kaydığı yamacın alt kısmında yer alan 3 evin risk nedeniyle tahliye edilmesine karar verdi. Evlerde yaşayanlar, yakınlarının yanına yerleştirildi. Sabah yapılacak detaylı incelemenin ardından evlerin tamamen boşaltılıp boşaltılmayacağına karar verileceği ortaya çıktı.

Bölüm Mahallesi Muhtarı Gündüz Cora, yolun çökmesi sonucu heyelan meydana geldiğini açıkladı. Mahalleli olarak heyelan bölgesinde nöbet tutacaklarını söyleyen...