30 / 04 / 2024

zonguldak lisesi son durum

zonguldak lisesi son durum

Öğrenciler dersbaşı yapmasına rağmen Zonguldak'ta bir lisede, çatı onarım ve mantolama çalışması başlatıldı. 750 öğrencinin eğitim gördüğü okula ‘İnşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asıldı.

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı yapıyor! İşte personel alım şartları

Zonguldak İl Özel İdaresi, kamu personeli alımı için heyecan verici bir fırsat sunuyor! Resmi Gazete'de yayımlanan son ilanına göre, Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı gerçekleştirecek. Bu alımla ilgili tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı TBMM'de!

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı için Zonguldak Kız Meslek Lisesi'nin tarihi binasının yıkılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum ne?

Sakarya'da inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İmam Hatip Lisesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Son 10 yılda Zonguldak'ta imara açılan tarım arazileri mecliste!

Çiftçilerin kullanımına açılan hazine arazilerinin 7 ille sınırlandırılması ve son 10 yılda Zonguldak ilinde imara açılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ta hazine arazilerinin çiftçilere açılması mecliste!

Zonguldak ilinin hazineye ait tarım arazilerinin çiftçilere açılması ve tohum destekleri projeleri kapsamına alınmama nedeni ve ilde son 10 yılda çiftçilere verilen destekler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi kültür varlığı olarak tescillendi!

Zonguldak'ta yıkılarak yerine otopark yapılmak istenen tarihi Zonguldak Kız Meslek Lisesi için Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne tescil başvurusu yapıldı. İlgili kurum tarafından tarihi okulun tescillendiği duyuruldu...

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

zonguldak lisesi son durum Haberi

zonguldak lisesi son durum

Öğrenciler dersbaşı yapmasına rağmen Zonguldak'ta bir lisede, çatı onarım ve mantolama çalışması başlatıldı. 750 öğrencinin eğitim gördüğü okula ‘İnşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asıldı. Öğrenciler, demir iskelenin altından geçip okula giriyor. Tadilatın ‘ödenek gelmemesi' nedeniyle geç başladığı belirtildi.


Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı. Öğrenciler, ‘İnşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asılan demir iskelenin altından geçerek Okula girip çıkıyor.


750 öğrencinin öğrenim gördüğü 13 yıllık lisede 10 gün önce çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı. Dış cephe mantolama işi için 4 katlı binanın çevresinde demir iskele kuruldu. İşçiler bir taraftan mantolama yaparken, bir taraftan da çatıyı onarıyor. Bu arada tehlikeye rağmen okulda Eğitim sürüyor. Öğrenciler, teneffüste de inşaat malzemeleri bulunan okulun çevresinde...