06 / 07 / 2024

Zonguldakta e eski 2 otel

Zonguldakta e eski 2 otel

Zonguldak Gazipaşa Caddesi üzerindeki ünlü sanatçıların, siyasetçilerin, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımları ağırlayan Otel Ay ve Otel 67 kapandı.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Songül Karlı'ya eski eşinden arazi dolandırıcılığı şoku!

Halk müziği sanatçısı Songül Karlı kendisini ait arazisini satarak Bulgaristan'a kaçan eski eşine dava açtı. 

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun'da arazi kavgası! Eski eşini tüfekle öldürdü!

Samsun'da A.P. (51) isimli bir kadın, arazi anlaşmazlığı yaşadığı eski eşi Ali D.'yi (49) tüfekle vurup öldürdü.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut müjdesi!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Zonguldakta e eski 2 otel Haberi

Zonguldakta e eski 2 otel

Zonguldak Gazipaşa Caddesi üzerindeki ünlü sanatçıların, siyasetçilerin, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımları ağırlayan Otel Ay ve Otel 67 kapandı. Otel Ay giyim mağazasına, Otel 67 ise kurumsal firmalara kiraya veriliyor. Bir zamanlar siyasetçileri, ünlü sanatçıları ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımlarında oynayan futbolcuları ağırlayan Zonguldak'ın en eski otelleri olan Otel Ay ve Otel 67 artık tarih oldu. 1970 ve 1980'li yıllarda Zonguldak'a gelen misafirler ilk olarak bu iki otele yerleşir, programlarına devam ederlerdi.O dönemlerde başka otel de olmayınca ünü Türkiye'nin her yerinde bilinen Otel Ay ve Otel 67, artık müşteri kabul etmiyor. Gazi paşa Caddesi üzerindeki Otel Ay, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında geçtiğimiz yıl yıkılarak bir giyim mağazasına kiralanacak. Otel 67 ise müşteri saysı düşünce o da...