04 / 05 / 2024

Zorlu Enerji fiyat hareketleri

Zorlu Enerji fiyat hareketleri

Zorlu Enerji fiyat hareketlerini yayınladı. Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji fiyat hareketlerini yayınladı.

Zorlu Enerji fiyat hareketlerini yayınladı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Zorlu Enerji fiyat hareketleri hakkında açıklama yaptı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. fiyat hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Gaziantepliler 13 Şubat Pazartesi gününden itibaren doğalgaza kavuşuyor!

Zorlu Enerji, deprem felaketinden etkilenen bölgenin doğal gaz ihtiyacının karşılanması için harekete geçti. Gaz arzının kontrollü bir şekilde gerçekleşeceğini belirten şirket, önceliği hastane ve ekmek fırınlarına vermeyi planlıyor.

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Borsa İstanbul’da bu hafta en çok prim yapan 3 hisse belli oldu! (19-23 Eylül)

İstanbul’da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,83 eksiyle 3.281,61 puandan tamamladı. Bu hafta en çok yükseliş yapan hisseler ise sırasıyla Zorlu Enerji, Hektaş Ticaret ve Şok Marketler Ticaret oldu.

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Elektrikli araç şarj istasyonlarına da zam geldi! İşte son fiyatlar...

Zorlu Enerji çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ZES, elektrikli araç şarj istasyonları için fiyatlarına zam uyguladı. İşte Eylül fiyatları....

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında yüzde 80 artış! İşte detaylar!

Elektrik ve doğal gazdan oluşan enerji fiyatı üst sınırını yıllık yüzde 80 artış yaşadı. İşte haberin detayları!

Bakan Nebati, gıda ve enerji fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı!

Fiyat İstikrarı Komitesi beşinci toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Nebati başkanlığında gerçekleşti. Bakan Nebati fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı. 

ZES NV ağını genişletiyor! Avrupa ülkesinde şirket kuruldu

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç piyasasında kurduğu ZES NV, Hollanda'da ZES BV isminde yeni bir şirket açtı.

Zorlu Enerji fiyat hareketleri Haberi

Zorlu Enerji fiyat hareketleri

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 8.maddesine istinaden, Şirketimiz 06.11.2014 tarihinde 30.09.2014 dönemine ait konsolide finansal tablolarını ve faaliyet raporunu kamuya açıklamıştır. Bunun dışında Şirketimizin kamuya henüz açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.


Bilgilerinize arz...