18 / 07 / 2024

zorlu gayrimenkul izmir

zorlu gayrimenkul izmir

Orkide Alışveriş Merkezi ile Tekel depolarının olduğu bölgeye 32 katlı gökdelen yapımına ve Basmane Çukuru'na Dünya Ticaret Merkezi'nin inşasına olanak sağlayan plan Meclis'ten geçti...

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Zorlu Holding, Ege'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding bu çerçevede Ege Bölgesi'nde gayrimenkul yatırımı yapmayı amaçlıyor.

Zorlu Gayrimenkul’den doğaya duyarlı iki proje!

ZORLU Grubu tarafından 2006 yılında kurulan Zorlu Gayrimenkul, hedefini “bir asır sonra bile dünya çapında konuşulacak projelere imza atmak ve Türkiye’nin sosyal, kültürel ve ekonomik cazibe merkezlerini yaratmak’’ olarak belirledi.

Zorlu Gayrimenkul, dünyaya örnek olacak projeler üretecek!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, Zorlu Gayrimenkul’ün gelecek planlarından da söz ederek, İstanbul’a, Türkiye’ye ve dünyaya örnek olacak projeler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

Florya Gayrimenkul İzmir Konak projesinin ÇED toplantısı 18 Ekim'de!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş.,İzmir Konak ilçesi Ankara Caddesi üzerinde İzmir Konak Karma projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.

Zorlu Gayrimenkul Grubu'nun acı günü! Mesude Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Mesut Pektaş'ın annesi Mesude Pektaş vefat etti. Zorlu Gayrimenkul Grubu taziye ilanı yayınlattı.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

zorlu gayrimenkul izmir Haberi

zorlu gayrimenkul izmir


İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 1 yıl önce mahkeme tarafından iptal edilen Konak 1. Etap Alsancak-Kahramanlar 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nı eksik jeolojik etütleri tamamlanmış haliyle oyçokluğuyla onayladı. Plan, Zorlu Grubu'nun eski Orkide Alışveriş Merkezi'nin ve tekel depolarının olduğu alana 32 katlı gökdelen yapımına olanak...