20 / 05 / 2024

Güncelleme yapmadıysanız hemen yapın! Windows 11'de o sorun giderildi

Güncelleme yapmadıysanız hemen yapın! Windows 11'de o sorun giderildi

Dünyanın en meşhur yazılım lideri Microsoft, Windows 11 sürümündeki hatalar için yeni zorunlu güncelleme yayınladı. Ayrıca bazı sistemlerde  verilen mavi ekran (0xc000021a) hatasını da gideriyor. 



Windows 11'in ana yeni özelliklerinden biri, Microsoft'un yeni "Windows UI" (eski adıyla "Project Reunion") entegrasyonudur. aynı kod tabanı. Diğer bir yeni özellik ise, kullanıcıların birden çok açık pencereyi ve uygulamayı hızlı bir şekilde düzenlemesine olanak tanıyan "Windows Snap" özelliğidir.

Güncelleme yapmadıysanız hemen yapın! Windows 11 de o sorun giderildi

Yeni işletim sistemi, kullanıcıların yüz tanıma, parmak izi tarama veya bir PIN kodu kullanarak cihazlarında oturum açmasına olanak tanıyan "Windows Hello"  adlı yeni bir özelliği de içeriyor.

Windows 11 ayrıca Microsoft'un grafik API'sinin en son sürümü olan DirectX 12 Ultimate desteği içerir ve ışın izleme, ağ gölgelendiriciler ve değişken oranlı gölgeleme gibi özellikler sunar.

Windows 11, onu destekleyen cihazlar için indirilebilir ve Windows 10 kullanıcıları, piyasaya sürüldükleri ilk yıl içinde ücretsiz olarak Windows 11'e yükseltebilirler.

Apple Watch ABD'de yasaklanabilir! nedeni ise tüyler ürpertici

 Sosyal medyanın baş belasıydı! Facebook ve instagram'a kısıtlama

Tahıl koridoru ithalatçıya yaradı! 2023'te hedef daha da büyüdü


Geri Dön