05 / 05 / 2024

GYODER Zirvesi yatırımcıları ve iş dünyasını bir araya getirdi!

GYODER Zirvesi yatırımcıları ve iş dünyasını bir araya getirdi!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14'üncüsü dün Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştirildi...



Gayrimenkul Zirvesi sektör yatırımcılarını ve is dünyasını buluşturdu GAYRİMENKUL ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14'üncüsü dün Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. Bu yıl '1/100.000'den l/10Ö0'e Gayrimenkul Sektörü' temasıyla düzenlenen zirve, sektör uzmanlarının katıldığı panel ve oturumlarla sektörün nabzını tuttu. 


14. Gayrimenkul Zirvesi'nin detayları videolarımızda! İzlemek için tıklayınız!


GYODER Başkanı Aziz Torun ve Sermaye Piyasası Kurulu Dr. Vahdettin Ertaş'la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Ankara'dan canlı bağlantı ile açılış konuşmalarını yaptığı zirvede iş dünyasından da önemli isimler yer aldı. 


Balon değil, arz fazlası var 

Hürriyet Gazetesi, Ekonomi Servisi Müdür Yardımcısı Sadi Özdemir'in moderatörlüğünde düzenlenen oturuma katılan Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı; ekonomideki büyümenin gayrimenkul sektörü reklam verenler anlamında son 5 yılda birinci sırada yer aldığının altını çizdi. Konutta fiyatlann maliyetler kadar artmadığına dikkat çeken Eva Cayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, sektörün kâr marjlarının düştüğünü belirtti. Konutta bir balondan söz etmenin mümkün olmadığını ancak belli kategori ve bölgelerde bir arz fazlalığından söz edilebileceğini söyleyen Yazıcı, rasyonel olmayan arsa fiyatlarının sektördeki en önemli problem olduğunu kaydetti. 


Fulya Erdem-Star


GYODER Zirvesi yatırımcıları ve iş dünyasını bir araya getirdi!


Geri Dön