29 / 04 / 2024

GYODER zirvesi

GYODER zirvesi

Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla "Gelişen Kentler Zirvesi"ni hayata geçiren GYODER, 6-7 Mayıs 2015 Balıkesir'de olacak.

14. Gayrimenkul Zirvesi Sonuç Bildirgesi yayınladı!

3 Aralık 2014 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti'de '1/100.000'den 1/1000'e Gayrimenkul Sektörü' teması ile gerçekleştirilen GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi'ne ait sonuç bildirgesi bugün yayınlandı.

GYODER Zirvesi'nde gayrimenkul sektörü bir araya geldi!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ) tarafından gerçekleştirilen Gayrimenkul Zirvesi'nde sektörün aktörleri 2015'ten beklentilerini dile getirdi...

Aziz Torun GYODER Başkanlığı'nı bırakacak mı?

Gayrimenkul Zirvesi’nde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Sektör büyük potansiyele ulaştı. Ancak artık pastayı büyütemiyoruz” dedi. Aziz Torun ise GYODER Başkanlığı'nı bırakacağını açıkladı...

Aziz Torun: Konut sektörü sadece yap-sat olarak görülmemeli!

GYODER Başkanı Aziz Torun, “Artık herkes imar planlarına ve ruhsatımıza itiraz edebiliyor. İtirazlardan kamu yararı sonucu çıkıyor. Ondan sonra artık derdini Marko Paşa'ya anlat” dedi.

GYODER Zirvesi yatırımcıları ve iş dünyasını bir araya getirdi!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14'üncüsü dün Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştirildi...

İdris Güllüce: Gayrimenkulde yurtdışına açılarak pastayı büyütelim!

İdris Güllüce, çok ciddi bir potansiyele ulaştığını belirterek, "Pastayı da istediğiniz kadar büyütemiyorsunuz. Sonuçta Türkiye'nin alanı, kapasitesi belli, imkanları belli. O zaman pastayı büyütmenin yolu dışarıya açılmaktır" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Konutta yeni finansal modellere ihtiyaç var!

Ömer Faruk Çelik, Türkiye'de yıllık ortalama 600 bin birinci el konut satışı gerçekleştirildiğini, yeni konut retiminin ise 800 bin civarında olduğunu belirterek, "Bu farkı kapatmak için yeni finansal modellere bakmak lazım" dedi.

Aziz Torun: Gayrimenkul sektörü göründüğü kadar cazip değil!

Aziz Torun, gayrimenkul sektörünün göründüğü kadar cazip olmadığını belirterek, bu alana girmek isteyen sanayicileri uyardı. Torun "Komşunun tavuğu kaz görünür ama kazın ayağı öyle değil" dedi Müteahhitlere 'yurtdışına açılın' çağrısı

Aziz Torun: Komşunun tavuğu dışarıdan kaz görünür!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, 14. Gayrimenkul Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, sektörün, Türkiye ortalaması üzerinde büyüdüğünü ve lokomotif sektör konumuna geldiğini belirtti.

Gayrimenkulleri menkulleştirerek borsada satma modelini geliştirmeliyiz!

GYODER Başkanı Torun "Sermaye piyasası araçlarını kullanmalıyız. Zayıf karnımız olan öz sermaye yapısını güçlendirmek için uzun vadeli sermaye piyayası araçlarını kullanarak gelecekteki bir yol kazasına engel olmalıyız" dedi.

GYODER Zirvesi'nin 14.'sü 3 Aralık'ta!

Gayrimenkul Zirvesi’nin 14.’sü bu yıl ‘1 / 100.000’den 1 / 1000’e Gayrimenkul Sektörü’ temasıyla 3 Aralık 2014 tarihinde Hilton Bomonti İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi yarın başlıyor!

GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir ve Samsun'da düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6'ncısını Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri'de gerçekleştiriyor...

GYODER 6. Gelişen Kentler Zirvesi Kayseri'de gerçekleştirilecek!

GYODER Model Şehir haline gelmiş, 6 bin yıllık tarihe sahip, dünyanın en büyük mimarı olan Mimar Sinan'ı yetiştirmiş, dünyanın en yakışıklı dağının eteklerinde kurulmuş Kayseri'de düzenleniyor.

GYODER Zirvesi Kayseri'de yapılacak!

Gayrimenkul ve Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 2014 yılının Gelişen Kentler Zirvesi'ni Kayseri'de gerçekleştirecek. Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6.'sını Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kayseri'de yapacak.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

16. gayrimenkul zirvesi sonuç bildirgesi!

GYODER’in 2000 yılından bu yana düzenlediği Gayrimenkul Zirvelerinin 16'ncısı Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA’sı Mercek Altında temasıyla gerçekleştirildi. GYODER tarafından 16. gayrimenkul zirvesi sonuç bildirgesi yayınlandı...

16. Gayrimenkul Zirvesi'nde neler konuşuldu?

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi'nde neler konuşuldu. İşte dev zirveden satır başları...

Tahincioğlu, 16. Gayrimenkul Zirvesi'nde yerini aldı!

Tahincioğlu, GYODER tarafından gerçekleştirilen 16. Gayrimenkul Zirvesi'nin 'Sürdürülebilir Gelecek' sponsorluğunu üstlendi...

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

GYODER zirvesi Haberi

GYODER zirvesi

Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla "Gelişen Kentler Zirvesi"ni hayata geçiren GYODER, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 Balıkesir'de olacak. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Amacımız: Türkiye'nin sadece İstanbul. Ankara. İzmir gibi büyükşehirlerden ibaret olmadığını, Anadolu'da da potansiyel olduğunu göstermek" dedi. 

Yeni...