24 / 05 / 2024

GYODER Zirvesi katılan firmalar

GYODER Zirvesi katılan firmalar

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14'üncüsü dün Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştirildi...

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

Ziraat Bankasından müşterilerine kampanya! Kampanyaya katılana 2000 TL hediye veriyor!

Ziraat Bankası, müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor! Kampanyaya katılan müşteriler, tam 2000 TL hediye kazanacaklar. Katılım için son tarih olarak 31 Mart olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 15 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. İşte katılan istekliler...

Dijital dönüşüm, enflasyon ve parasal genişlemenin bir sonucu!

Boğaziçi Zirvesi'ne katılan ekonomistler, finansal işlemlerde dijital dönüşümün artmasına katkıda bulunan faktörler arasında küresel enflasyon ve para birimi genişlemesi olduğunu söyledi.

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…

İstanbul'da 300 bin konutun yenilenmesi gerekiyor!

Glasgow’da düzenlenen “İklim Zirvesi”ne katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un deprem tehlikesine yönelik çağrıda bulundu. 

Site toplantılarına vekalet ile katılanların söz hakkı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, eşinin adına site toplantılarına katılan bir bir malikin toplantıda alınan kararların iptali için dava açtığını ancak mahkemenin aktif husumet ehliyeti yokluğu nedeniyle davayı reddettiğini, bu konuda hangi haklara sahip olduğu soruldu.

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

Ekrem Yüce: Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz!

İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Dijital Şehircilik Zirvesi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz” dedi.

GYODER Zirvesi katılan firmalar Haberi

GYODER Zirvesi katılan firmalar

Gayrimenkul Zirvesi sektör yatırımcılarını ve is dünyasını buluşturdu GAYRİMENKUL ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14'üncüsü dün Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. Bu yıl '1/100.000'den l/10Ö0'e Gayrimenkul Sektörü' temasıyla düzenlenen zirve, sektör uzmanlarının katıldığı panel ve oturumlarla sektörün nabzını tuttu. 


14. Gayrimenkul Zirvesi'nin detayları videolarımızda! İzlemek için tıklayınız!


GYODER Başkanı Aziz Torun ve Sermaye Piyasası Kurulu Dr. Vahdettin Ertaş'la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Ankara'dan canlı bağlantı ile açılış konuşmalarını yaptığı zirvede iş dünyasından da önemli isimler yer aldı. 


Balon değil, arz fazlası var 

Hürriyet Gazetesi, Ekonomi Servisi Müdür Yardımcısı Sadi Özdemir'in moderatörlüğünde düzenlenen oturuma katılan Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı; ekonomideki büyümenin...